Revenge of Sultans Hesabı Çekilişi (Katılım olmadığı için iptal edilmiştir)

2019’a girmeden önce İndirKaydol.com web sitesi sahibi olarak sizlere mükemmel bir hediye sunuyorum. Sevilen oyun Revenge of Sultans’da 138. haritada, 2.2 milyon gücü olan, 22 kale seviyesine sahip, VIP8 hesabı çekilişle sizlerden birisine hediye ediyorum.

Sponsor Reklam

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN!

Web sitemizde bu yazı dışında birbirinden farklı 5 yazıya 1 tane en az 3 cümlelik yorum yaparsanız çekilişe katılabilirsiniz.

Sponsor Reklam

DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!

Yorumlar aynı olmamalı, yazı – konu ile ilgili olmalı – ve “içinde çekilişe katılmak istiyorum vb. bir yazı olmamalı”.

İsterseniz facebook hesabınızla yorum – isterseniz yorum formunu doldurarak yapın. Yorum formunu dolduranlar “gerçek” eposta adreslerini verirlerse iyi olur, böylelikle çekiliş sonunda kazanırlarsa eposta ile haberleşerek hesap teslim edilir.

Belirtilen şekilde 5 yorum yapan herkes çekilişe katılmaya hak kazanır ve bu yazıda her 24 saatte bir liste güncellenir. Yani yorumlarınız yaptıktan sonra 24 saat sonra isminizi bu yazının altındaki listede görebilirsiniz.

ÇEKİLİŞ TARİHİ – 21 Aralık 2018 Cuma saat 20:00’dır. İmkanım olur, bir işim çıkmazsa Youtube’da Canlı yayın yaparak çekilişi gerçekleştireceğim. 

Katılanlar Listesi:

1- 

Oyun hesabı ile ilgili bilgi almak için videoyu izleyebilirsiniz.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Kaos 2 Hediyeleri Nasıl Alınır

5 Ağustos 2016 tarihinde açılacak olan Kaos 2 oyununda başlangıç hediyeleri nelerdir ve nasıl bu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.