Tüm Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 3 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 118 adet 3 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 3 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Sarımsak, domates – çarklar, saçını tarayan kadın, 3 tane fil / Cevap: DİŞ
2- Araba lambası, kadın suratı, makyaj seti, BMW araba / Cevap: Far
3- İskambil kağıdı, rula kağıt, yeşil priz, aslar / Cevap: Fiş
4- Yeşil tahta, bitki, beyaz turp, elde resim / Cevap: Kök
5- Dünya haritası, üzüm, beyaz kıyafetli kadın, ayakkabı / Cevap: Bağ
6- Çimler, et, sebzeler, su damlalı yaprak / Cevap: Çiğ
7- Kalp 14 Şubat, Seni seviyorum resmi, Doğum günü, güneş batarken manzara / Cevap: Gün
8- Üstü çıplak erkek, buz tutmuş yaprak, buz tutmuş ağaç, tuvalette adam / Cevap: Don
9-  Kızıldereli şapkalı kadın, kadın bacakları, iki kedi, iki yastık / Cevap: Tüy
10- Trompet vb. çalan adamlar, zenci trompet çalan adam, şarkı söyleyen kadın, müzik grubu / Cevap: Caz
11- Gözü hasta çocuk, tavuk yemeği, örgü, yaralı bilek / Cevap: Şiş
12- Araba Pedalları, kola, ocak, burnunu tutan ve günle insanlar / Cevap: Gaz
13- Basketbol oynayan kadın, kirli çarklar, kirli zincir, taktik tahtası / Cevap: Pas
14- Kırmızı araba, kadın gözü, yeşillikli bir alan, kırmızı araba / Cevap: Kaş
15- Tamam işaretli el, adam, bilyeler, kadın ayakları / Cevap: Baş
16- Kadın tırnakları, kadın tırnağını boyuyor, rengarenk kadın tırnakları, renkli küçük şişeler / Cevap: Oje
17- Cep Telefonu kartı, pempe yüzey, parla dudaklar, cep telefonu kartı tutan el / Cevap: Sim
18- Kavşak, mutfak, eğik ağaç, harita / Cevap: Ada
19- Bayrak şeklinde ağızlar, Balık ve olta, buz patenleri, buzağı / Cevap: Dil
20- Sakatlanmış futbolcu, cenazede ağlayan insanlar, kırmızı biber, ağzından ateş çıkan kadın / Cevap: Acı
21- Yeşil bitki toplayan adam, dere, ırmak, kahvaltı fincanı / Cevap: Çay
22- Kırmızı meyve, etler, tenekeler, kibrit / Cevap: Çöp
23- Kadın yata bakıyor, iş adamları, rütbeler, kırmızı spor araba / Cevap: Üst
24- Siyah beyaz ellerinde çanta var, kapı, kırık, saat / Cevap: Kol
25- Okçu ve hedef tahtası, turuncu zincir gibi, keman, üst üste yataklar / Cevap: Yay
26- İspanyol paça pantolon, balık sürüsü, turuncu kabaklar, belini açmış kadın / Cevap: Bol
27- Horoz, mavi gözlü kadın, küp içinde altın, sarışın renkli gözlü çocuk / Cevap: Çil
28- Love the Beatles ve kalabalık, vantilatör, bilgisayar parçası, ağlayan kızlar / Cevap: Fan
29- Karadeniz halk oyunları, 10 gram altın külçe, restoran gibi yer, godiva çikolata / Cevap: Bar
30- Tekne, uçak kuyruğu, at, lacivert taytlı kadın poposu / Cevap: Kıç
31- Kulaktan kulağa konuşanlar, tabak boyama, vazo boyayan kadın, kulağa fısıldama / Cevap: Sır
32- Kum fırtınası, bir kaşık şeker, temizlik eldiveni ve önlüğü giymiş kadın, şarap şişeleri / Cevap: Toz
33- Kirli eller, mutfak masasında makarna, soğan, domates ve şişe, güneş kremi süren beyaz bikinili kadın, ekmek üstünde tereyağı / Cevap: Yağ
34- Bardak içinde kesme şekerler, avuç içinde yeşil dünya küresi, kavanozda balıklar, mavi pencerelerden gökyüzü / Cevap: Cam
35- Bir sürü el üst üste, kapı, mor taşlı yüzüğe benziyor, erkek saati / Cevap: Kol
36- Şemsiye tutan adam, kırmızı alet çantası, puf yapılan bitki, adam elinde balta diğer elini başka bir adamın omzuna atmış / Cevap: Sap
37- Beyaz mendil kenarları işlemeli, pembe çiçekli ağaçlar, pembe çiçekler, nakışlı beyaz örtü / Cevap: Oya
38- Mavi cam gibi, okey torbası, taşlardan kule, ev maketi / Cevap: Taş
39- Tombul balık, gri renkler, 1 ton yazan çantalar, yeşir renk yelpazesi / Cevap: Ton
40- Sıyrılmış ağaç dalı, iğne ve pamuk, hemşire elinde iğne ve ilaç, sarılmış ağaç dalı / Cevap: Aşı
41- Ortası yuvarlak metal parçalar, sarı mektuplar, mektup zarfları, somun – vida / Cevap: Pul
42- Bahçeli ev, demirli mavi şort, arkaları dönük adamlar, iki katlı ev / Cevap: Kot
43- Siyah kumaş, kumar fişleri, kumarda rest, beyaz kumaş / Cevap: Pot
44- Müzik çalar, tencere ve tavalar, tenis maçı, laboratuvar aletleri / Cevap: Set
45- Gri ojeli parmaklar ve fincan, satranç tahtası, satranç taşı şah, siyah ojeli tırnaklar / Cevap: Mat
46- Gülümseyen kadın, Amerikan dolarları, stadyumda koşu yarışması, elini yüzüne koymuş kadın / Cevap: Yüz
47- Kardan adam, karlar altında ağaçlar, kar topu oynayanlar, 3 tane kardan adam / Cevap: Kış yada Kar
48- Kelebek desenli dövme, kürek, sırtı ağrıtan adam, elinde mezura kadın / Cevap: Bel
49- Su altında dalgıçlar, boşa sıkılmış diş macunu, yangın söndürme tüpü, eski televizyon / Cevap: Tüp
50- Güreşçiler, klavye ve cep telefonu, telefon, piyano / Cevap: Tuş
51- Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus, elbiseli kadın / Cevap: Mor
52- Yeşil taşlar, Türk kahvesi, iskambil kağıtları, avuç içi bakan el / Cevap: Fal
53- Yorgan altında çocuk ve ayak, Uzak doğulu kız, parmakları boyalı Çinli çocuk, yemek yiyen çocuk / Cevap: Kız
54- Çocuk oyun oynuyor, beyaz kutular, renkli kumaşlar, külahta dondurma / Cevap: Top
55- Kot ve kemer, cebine para koyan adam, köstekli saat, akıllı telefon / Cevap: Cep
56- İki duvar arasında zenci, yan yatmış kadın poposu, kot giyen birisi, eski taş kemerler / Cevap: dar
57- Arpa – buğday, çalgı aletleri, çalgıcılar, çavdar – ot / Cevap: Saz
58- Futbol sahası, siyah beyaz kral resmi, küçük çocuk elinde top, kraliçe resmi / Cevap: Taç
59- Mavi renkli şekil, rengarenk kutular sıralı, kaşıkta şekerler, testiler / Cevap: Küp
60- Kadayıf tatlısı, yeşil çit, toka, fırça / Cevap: Tel
61- Ağlayan çocuk, mumlar ve pasta, çamaşır asan kadın, doğum günü pastası / Cevap: Yaş
62- Asansör düğmesi 5 basılı, gofret, çarpım ve toplama işlemleri mavi, bir iki üç dört yazan kapılar / Cevap: Kat
63- İpe asılı yünler, insan kasları iskeleti, banyo malzemeleri, tel tel ağaca asılı / Cevap: Lif
64- İçli üzümlü pilav, kırmızı bir meyve, et tahtası üzerinde doğranmış etler – sebzeler, demet halinde bir bitki / Cevap: Kuş
65- Ferrari logusu, satranç tahtası vezir, bir kral ve eşi, Atatürk’ün at üstünde heykeli / Cevap: Şah
66- Başbakanlık uçağı, sarı tabela olan yol, Hz. Meryem ve bebek Hz. İsa resmi, kreş çocuklar / Cevap: Ana
67- Hemşire sus işareti yapmış, mezuniyet töreninde diplomalı, siyah beyaz asker fotosu, mezuniyet kutlaması / Cevap: Kep
68- Takım elbiseli bir adam elinde yazılar, kale savaşı, koyun, takım yıldızı işareti / Cevap: Koç
69- Trafik fotoğrafı, oyunun kendi görüntüsü, tekrar oyunun kendi resmi, Eyfel kulesi / Cevap: Flu
70- Beyaz yakın renk, siyah beyaz arası renk, siyaha yakın renk, siyah renk / Cevap: Gri
71- Defter, elma ve kağıt, yapışkan kağıt “Remember!” yazıyor, 100 alan sınav kağıdı gülücüklü / Cevap: Not
72- Asker resmi çizen ressam, film rulosu, fotoğraf çektiren kadın, eşarplı kadın / Cevap: Poz
73- Eti bisküvi, tekli koltuk, mor renkte koltuklar, pembe püf / Cevap: Puf
74- Kızıldereli, ahçı başı, orkestra şefi, Afrikalı kabile reisi / Cevap: Şef
75- Unicorn, kadın elinde yüzük, kırmızı çorap, ikiz çocuklar / Cevap: Tek

Sponsor Reklam

76- Kulak resmi, doğranmış soğan, kırık haşlanmış yumurta, hücreler / Cevap: Zar
77- Dişleri olmayan adam, dolar desteleri, kadın aynada kendine bakıyor, Usain Bolt rekor tabelası / Cevap: Yüz
78- Orkestra çalarken, bisiklet, metal şerit, at adamlar ok atıyor / Cevap: Yay
79- Güneş kremi süren kadın, tablo, adam suratı çizerken, araba motoru / Cevap: Yağ
80- Polis adamı arıyor, asker rütbesi, üstsüz kadın sahilde, spor arabalar / Cevap: Üst
81- Kadın bacakları, siyah kedi, Kızılderili reis, badmington topu / Cevap: Tüy
82- Kan örnekleri, düş macunu, dalgıç, proje gösterimi / Cevap: Tüp
83- Güreş müsabakası, açılır eski tip telefon, piyano, ev telefonu / Cevap: Tuş
84- Kaşık içinde şeker, çölde araba, ışık, araba camında resim / Cevap: Toz
85- Renk renk kumaşlar, külahta dondurmalar, a4 kağıtlar, Jack Sparrow / Cevap: Top
86- Elmas, okey taşları ve ıstakalar, iki katlı ev, park / Cevap: Taş
87- Kadın futbolcular, mavi çiçek, kafasında çiçekler kadın, İngiltere Kraliçesi / Cevap: Taç
88- Dayak yemiş gibi çocuk, adana kebap, örgü iplikleri, kırılmış ayak / Cevap: Şiş
89- Müzik kolonları, çekmecede tencereler, tenis raketleri, skor tabelası / Cevap: Set
90- Göl, hasır sepet, bağlama, siyah beyaz konser fotosu / Cevap: Saz
91- Kirazlar, evrak çantası, kırmızı şemsiyeli kız, odun kıran kadın / Cevap: Sap
91- Kobe Bryant, futbol topu, dikenli tel, zincir / Cevap: Pas
92- Ojeli el, spor yapan kadın, kırmızı dudak, modifiye araba / Cevap: Mat
93- Oyun küpü, beyzbol topu, Türk kahvesi, dalgıçlar / Cevap: Küp
94- Dişler, tahtadan matematik sembolleri, fotoğraflı soy ağacı, toprakta bitkiler / Cevap: Kök
95- Araba kapısı, sinyal, silegeç, vites / Cevap: Kol
96- Dürbünlü tüfek, saat pimi, sevgililer, kapıcı / Cevap: Kol
97- Devasa gemi, fil poposu, atlar, lüks yat / Cevap: Kıç
98- Gülen adam, polis müdahelesi, bardakta su, araba pedalları / Cevap: Gaz
99- Poker masası, rulet masası, alışveriş, şarj kablosu / Cevap: Fiş
100- Balonla gezi, mavi kadın gözü, araba farları / Cevap: Kaş
101- Araba kaşı, ışıklar, renkli boyalar, ela gözlü kadın / Cevap: Far
102- Çocuklar ellerinde pankart, vantilatör, tavan vantilatörü, metalci gençler / Cevap: Fan
103- Yeşil fasulye tohumları, avuç açan adam, tarot kartları, kahve çekirdekleri / Cevap: Fal
104- Kırağı, dondurma yiyen çıplak erkekler, sararmış yaprak, iç çamaşırlı çift / Cevap: Don
105- Rendelenmiş sarımsak, bisiklet parçası, saçını tarayan kadın, gülen kız çocuğu / Cevap: Diş
106- Gözlüklü kadın, bağcıkları çözülmüş ayakkabı, kapı kolu, konuşma baloncukları / Cevap: Diş
107- Kot pantolon, tayt, kayalar arasında otobüs, seksi kadın / Cevap: Dar
108- Yenmiş üzüm salkımı, kibritler, kamyon, mangalda et / Cevap: Çöp
109- Horoz, altınlar, yumurta, kadın yüzü / Cevap: Çil
110- Ay çekirdeği, sebzeler, çiğ köfte, otlar / Cevap: Çiğ
111- Dere, akarsu, buzlu limonlu içecek, kahvaltı seti / Cevap: Çay
112- Barack Obama, Angela Merkel, Vladimir Putin, Tayyip ve Davutoğlu / Cevap: Cep
113- Renkli şekerler, arabaya ceza kesilmiş, pencerede hayvanlar, amerikan servis / Cevap: Cam
114- Uzun pantolon, büyük gelmiş pantolon, balıklar, sebze ve meyveler / Cevap: Bol
115- Spor atleti, bardakta çay, kürekte salata, vücudunu ölçen kadın / Cevap: Bel
116- Üzüm tarlası, ipli elbise, ayakkabılar, düğüm olmuş halat / Cevap: Bağ
117- Mutfak, dönel kavşak, harita, fayton / Cevap: Ada
118- Dişçi koltuğunda adam, domates ezmesi, anne ve çocuk mezarda, sakatlanmış futbolcu / Cevap: Acı

119- Müzisyen tablosu, Trompet çalan zenci adamlar, müzik grubu, saksafon çalanlar / Cevap: Caz
120- Parlak rujlu kadın, altın işleme, parlak topuklu ayakkabı, pembe ojeli tırnaklar / Cevap: Sim
121- Eflatun topuklu ayakkabı, menekşe, kadın simgesi eylemi, yeşil göz / Cevap: Mor
122- Ayak parmakları, renkli şişeler, tırnaklar, şişe tutan el / Cevap: Oje
123- Örtü deseni, nakışlı örtü, pembe ağaç, pembe çiçek / Cevap: Oya
124- Adam kadının kulağına konuşuyor, süs eşyaları, vazo boyama, tabağa desen çizme / Cevap: Sır
125- Oje sürme, like yazısı işareti, kafası ağrıyan adam, renkli bilyeler / Cevap: Baş
126- Gülen suratlı eldivenler, tarçınlı salep, atkı, araba tekerleği / Cevap: Kış
127- Güneş batarken, kadınlar pasta börek yiyor, partide çocuklar, 18 tarihinde raptiye / Cevap: Gün
128- 1000 Kg demir, renkli elbiseler, yeşil renkli tabak ve bardaklar, salata / Cevap: Ton
129- Norveçli güzel, İsveçli güzel, gülen boynuzlu şapkalı kadın, 4 resimde de sarışın kadın var / Cevap: Kız
130- Mile 1 tabelası koşan adam, Los Vegas yol tabelası, demir çubuklar, metal boru / Cevap: Mil
131- Altın külçeleri, içki içen adamlar, halk oyunları ekibi, çikolata / Cevap: Bar

44 yeni cevap eklenmiştir.

16 Ekim 2016 tarihli güncelleme ile gelen 13 sorunun cevabı eklenmiştir.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Brawl Stars Destansı Karakterlerin İncelemesi

Dünyada 167. sıraya kadar gelen ve Türkiye 1. liği elde etmiş olan hesabımdan edindiğim bilgileri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.