Tüm Resimli Kelime Bulmaca 9 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 9 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 31 adet 9 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 5 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Parende atan sporcu, şeritli jimnastik, halkalı jimnastik sporcusu, kırmızı mayolu sporcu / Cevap: Jimnastik
2- Reza Zarrab, Egemen Bağış, Muammer Güler, Mehmet Zafer Çağlayan / Cevap: Yolsuzluk
3- Birleşiğin kimyasal simgesi, mor paraşütlü adamlar, roller coaster, bisikletli gösteri / Cevap: Adrenalin
4- Yayılı aletler, bisiklet, araba parçaları, araba tekerliği ve aksamı / Cevap: Amartisör
5- ISO 9001, ödül töreni, kurdelalı belge ve dünya, takdir belgesi gibi / Cevap: Sertifika
6- Çatı döşemesi yapan adamlar, beyaz kıyafetli köpük sıkan adam, binanın dışı pembe, etrafı sarılı boru / Cevap: İzolasyon
7- Donald Duck, Oyuncak Hikayesi kahramanları, Arabalar çizgi filmi, Red Kit ve Düldül / Cevap: Animasyon
8- Futbolcular top sürüyor, sporcular, kaleci ve top, Fenerbahçeli futbolcular / Cevap: Antrenman
9- Dijital ekrana dokunan el, üzerlerine ışık vuran adamlar, uzay aracı, dijital gözlüklü adam / Cevap: Teknoloji
10- Raflar, ansiklopedi gibi kitaplar, devasa bir çalışma alanı, yerde kitap okuyanlar / Cevap: Kütüphane
11- Labaratuar aleti, dürbünden bakan kadın, mikroba benzer şeyler, hücreye benzer / Cevap: Mikroskop
12- Eski komutanlardan birisi Napolyon Bonapart, Fatih Terim, İbrahim Tatlıses, Darth Vader / Cevap: İmparator
13- X Y düzlemi, iki şerli 6 tane rakam, küp çizimi, dünya çizimi / Cevap: Koordinat
14- Fotoğraf makinası, kırmızı tuşu olan makine, metalik makine, kırmızı butonu olan metal / Cevap: Deklanşör
15- Metal profil, araba tekerleği ve jant, eski tip yumurta tavası – sahan, demir borular parçalar / Cevap: Alüminyum
16- Raflar ve dolap kapağı, piyano tuşları gibi müzik aleti, soba havalandırma borusu, sarı siyah engel / Cevap: Akordiyon
17- Ay ve gözlem evi, teleskop, devasa teleskop, yuvarlak kubbeli bina / Cevap: Rasthane
18- Renki burçlar, aslan burcu falı, sarı güneş gibi şekil, mavi dünya şekli ve eller / Cevap: Astroloji
19- CHP+MHP+HDP, AK Parti CHP, AK Parti+ MHP, AK Parti+HDP / Cevap: Koalisyon
20- Kadın doktor, hırsız kasayı açmaya çalışıyor, veteriner atı muayene ediyor, kadın arabanın motorunu kontrol ediyor / Cevap: Stetoskop
21- İstanbul’da gün batımı, büyük bir şehir, dağlar rengarenk güneş batıyor, kayıkta insanlar gün batımı / Cevap: Akşamüstü
22- Elvis Presley, ünlü bir aktör, saçını tarayan adam, sakallı bir adam 4 resimde de erkekler var / Cevap: Briyantin
23- FIFA, UEFA logosu, TFF logosu, TBF amblemi / Cevap: Federasyon
24- Telli çalgı kemençe, fındık, dokuma kilim, çay / Cevap: Karadeniz

Sponsor Reklam

25-Koşu yapan sporcular, parkurda Fenerbahçe’liler, engel üstünden atlayan futbolcular, Beşiktaş takımı çalışıyor / Cevap: Antrenman
26- Vana etrafına plastik sarılmış, çatı yapan adam, çatı resmi, inşaat işçisi / Cevap: İzolasyon
27- Sporcu parende atıyor, bacaklarını açan kurdele sallayan kız, denge aleti, sporcu bacaklarını açmış / Cevap: Jimnastik
28- Motosiklet ile gösteri, paraşütçü, dağda ipin üstünde adam, Bungee Jumping / Cevap: Adrenalin
29- Kol saati yeşil kağıt, achivement ame yazılı kağıt, CE nen-en 1090, muhtarlar yaşlı adamlar ellerinde diploma / Cevap: Sertifika
30- Uçak tekerlekleri, araba parçası, bisiklet pompası gibi, çıplak F1 aracı / Cevap: Amortisör
31- Simpsons, Family Guy, Jetgiller, Taş Devri hepsi çizgi film / Cevap: Animasyon

12 Ekim 2016 güncellemesiyle gelen 9 harfli soruların cevapları eklenmiştir.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Words of Wonders Cevapları: Güney Afrika Bölümü

Zevkle oynanan kelime oyunlarından birisi olan Words of Wonders oyunun tüm bölümlerinin cevaplarını sizlere sunmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.