Tüm Resimli Kelime Bulmaca 8 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 8 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 113 adet 8 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 8 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Elektirik süpürgesi kullanan kadın, duş alan kadın, diş macunu ve fırçası, tırnak kesen kadın / Cevap: Temizlik
2- Tavanda ışık, florasan lamba, beyaz ampül, yuvarlak lamba / Cevap: Floresan
3- Sarımsaklar, sarımsak buketi, sarımsak ezme makinesi, sarımsak havanı / Cevap: Sarımsak
4- Yazı fontları, elinde balta olan kahraman, Süper Mario, yazılar / Cevap: Karakter
5- Pencere, mavi kelebek, uçak koltukları, gitar / Cevap: Simetrik
6- Kumda gözükmeyen balık, Ağaçta gözükmeyen baykuş, asker kıyafeti, bukalemun / Cevap: Kamuflaj
7- Devre şeması, dünya ve internet kablosu, demir boru, araba yolları / Cevap: Bağlantı
8- Kıvılcım çıkartan kablolar, priz, rüzgar santralleri, güneş panelleri / Cevap: Elektrik
9- Bina, topuklu ayakkabı, yüksek topuklu ayakkabı, bina önüne park etmiş araba / Cevap: Apartman
10- Erimiş çikolata, şekerlemeler, tablet çikolata, kalp şekline çikolata / Cevap: Çikolata
11- Yürüteç yürüyen adam, cebine para koyan adam, çantadan telefon çalan el, anne ve babasının elinden tutan çocuk / Cevap: Yürütmek
12- Burnuna parfüm tutan kadın, av köpekleri, elinde kırmızı gül olan kadın, kokmuş çorap tutan adam / Cevap: Koklamak
13- Bağırsak, şişte kokoreçler, ekmek arası yemek, sindirim sistemi / Cevap: Bağırsak
14- Mürekkep balığı, kalem, imza, dolma kalem / Cevap: Mürekkep
15- Tramvay, Boğaziçi Köprüsü, gökdelenler, cami minareleri / Cevap: İstanbul
16- Arnavut taşları, desenli taşlar, alışveriş çantalı kadın, dilenci / Cevap: Kaldırım
17- Kırmızı bakliyat, köfte, çorba, yeşil mercimek yemeği / Cevap: Mercimek
18- Kertenkele, yılan, kaplumbağa, kurbağa / Cevap: Sürüngen
19- Okey masası, araba hız göstergesi, radar, uçak kokpiti / Cevap: Gösterge
20- Etli yemek, maydanoz demeti, yeşil içecek, lahmacun / Cevap: Maydanoz
21- Üç müzisyen, büyük bir alet çalan adam, 3 tane çalgı aleti, kontrbas çalan zenci adam / Cevap: Kontrbas
22- Bisiklet sürenler, hulahop çeviren çocuklar, trafik polisi arabayı durdurmuş, İngilizce ve Rusça yazılar / Cevap: Çevirmek
23- Cam küre, hamile annesini öpen çocuk, 9 numara topçu, Japon bayrağı / Cevap: Yuvarlak
24- Prizma, koni, üç daire, küre / Cevap: Geometri
25- Trenin arkasından koşan adam, altını tutan kadın, fidye isteyen maskeli adam, oklar ve hedef tahtası / Cevap: Kaçırmak
26- Kız çocuğu, mavi gözlü bebek, uyuyan bebek, güzel hatun / Cevap: Tebessüm
27- Açacak, anahtarlığa benziyor, tahta vidaya benzer, siyah renkli tornavida / Cevap: Tirbuşon
28- Cetvel, demir kilo, TSE, A4 kağıt / Cevap: Standart
29- Piyanist filmi, piyano, Fazıl Say, mavi elbiseli piyano çalan kadın / Cevap: Piyanist
30- Dolar ve maket ev, Efes Pilsen bira, Sek Sük şişesi, coca cola / Cevap: Depozito
31- Elbiseler askılıkta, aynalı dolap, yatak odası, aynalı gardolap / Cevap: Gardırop
32- Yol yapma makinesi, sütunlar, teneke kutular iple bağlanmış, şapka eldiven baston / Cevap: Silindir
33- Okul kıyafetleri, itfaiyeci, asker kıyafetleri, polisler / Cevap: Üniforma
34- Yeşil fasulye, yeşil mercimek yemeği, nohut, bezelye / Cevap: Baklagil
35- Direkte ses sistemi, ses sistemi, konser alanı, arabanın arkasında ses sistemi / Cevap: Hoparlör
36- Kolunu katlayan insan, dans kıyafeti, kitabın sayfasının kenarı, 3 aynı adam / Cevap: Kıvırmak
37- Tekerli bir şey, oturma odası, lunapark, arabanın altında tamirci / Cevap: Salıncak
38- Plaj, playda top, voleybol maçı, gün batımı spor / Cevap: Voleybol
39- Tutmalı merdiven, ev içinde merdiven, apartman merdiveni, 4 merdiven  / Cevap: Tırabzan
40- Sufle, tavus kuşu yada hindi, kalkmış parke, kek yada ekmek / Cevap: Kabarmak
41- Helikopter, itfaiye arabası, ordu uçağına binen insanlar, deniz / Cevap: Merdiven
42- Matematik test sorusu, birbirine girmiş yollar, metalik renkte bir şeyler, i kare – i küp matematik işlemleri / Cevap: Karmaşık
43- Cami, Hz. Meryem resmi, Hz. İsa resmi, cami içi / Cevap: Ayasofya
44- Asma kilit, kamera, ekranların başında telsiz de adam, bina bekçisi / Cevap: Güvenlik
45- Yaşlı bir kadın ve yaşlı bir adam yüzü, sihirbaz sahnede tavşan numarası, sihirbaz şapkası ve değneği, yeşil kırmızı desenler / Cevap: İllüzyon
46- Garson elinde tepsi, menü listesi, yemek masası, hesap fişi / Cevap: Restoran
47- Otobüs durağında kız, yerde koridorda oturan insanlar, hamile kadın, kırmızı yanan trafik ışığı / Cevap: Beklemek
48- Çarpışan arabalar, dönme dolap, atlı karınca, roller coaster / Cevap: Lunapark
49- Çiçekler içinde tavşan, çiçekli dallar üstünde mavi kuşlar, papatya ve gökyüzü, güneş ve pembe çiçekli ağaç / Cevap: İlkbahar
50- Çekirdek, karpuz dilimleri, kahve, havada giden mermi / Cevap: Çekirdek
51- Makas neşter aletler, önlüklü doktorlar, hemşire ve 2 doktor, ışıklı bir cihaz / Cevap: Ameliyat
52- Etli bir yemek, et tabağı, domates pilav ve et yemeği, parça et yemekleri / Cevap: Külbastı
53-Windows 8 ekranı, kadın ve adam birbirlerine bakıyorlar, The Touch of God tablosu, akıllı cep telefonu / Cevap: Dokunmak
54- Sallanan koltuk, gelin damat masası, piknik masası, sallanan sandalye / Cevap: Sandalye
55- Akıllı cep telefonu, sorunun kendisi, 2 tane cep telefonu, bir sürü şekil ve logo / Cevap: Uygulama
56- Karate duruşu yapan adam, uyku duruşları, Semih ve Sow, ofsayt / Cevap: Pozisyon
57- Kör alfabesi, Dr.Otker paketi, güzel bir resim, köfteci Ahmet / Cevap: Kabartma
58- Çalan zil, suni teneffüs yapan adam, mankene ağzını dayamış kadın, karlı okul bahçesi / Cevap: Teneffüs
59- Akıllı telefon ile kayıt, Monalisa önünde cep, selfie yapan Hollywood yıldızları, eldivenli sarışın kadın elinde fotoğraf makinesi / Cevap: Fotoğraf
60- Düşünen kadın, dalgın yaşlı adam, kafasını ellerinin arasına almış adam, stresli kadın / Cevap: Endişeli
61- Yeşil plastik, jaluzi, pencere, elektrikli böcek öldürücü / Cevap: Sineklik
62- Kuaförde kadın, labirent ortası delinmiş, yol ve çimenlik, berberde çocuk / Cevap: Kestirme
63- Kozmonot ayda :), turuncu kıyafetli adamlar, uzayda kozmonot, astronot / Cevap: Astronot
64- Yeşil bahçe, bulmaca, tahtadan şekil, labirent / Cevap: Labirent
65- Yel değirmeni, kulplu bir alet, yuvarlak taş, karabiber rendeleyen garson / Cevap: Değirmen
66- Sofra, elinde kilit olan adam, hırsız kapıyı açıyor, salata sofrası / Cevap: Çilingir
67- Lüks gemi, Barrack Obama, mavi araba, pasaport / Cevap: Lacivert
68- At, yılan, kedi, bebek / Cevap: Çıngırak
69- Araba vitesi, taramalı tüfek, açılır kapı, çamaşır makinesi / Cevap: Otomatik
70- Küpeler, bacak kemiği röntgeni, balık resmi, burun bandı olan kadın / Cevap: Kıkırdak
71- Deniz, balıklar, tüp içinde insanlar üzerinde balıklar, ağaç / Cevap: Akvaryum
72- Şeker tutma, şampanya şişelerine ağzını açan kadın, iskambil kağıtları, el ilanları veren çocuk / Cevap: Dağıtmak
73- Araba kazası, ağızda sakız, ayak masajı, köpek giremez işareti yanında köpek / Cevap: Çiğnemek
74-Ellerinde çiçekler insanlar Taksim yazısı, bir tür baharat, yeşil bir bitki, kırmızı çiçek / Cevap: Karanfil
75- Kız ve adam birbirine bakıyor, iki daire birleşim yeri kırmızı, dört yol, adamlar ve kız birbirine bakıyor / Cevap: Kesişmek
76- Helikopterden inen askerler, itfaiye arabası, uçağa binen insanlar, deniz manzarası / Cevap: Merdiven
77- Kadın ve erkek ellerinde kağıtlar, üç bilgisayar ekranı, laboratuvar kıyafetli adam elinde çip, laboratuvarda çalışan insanlar / Cevap: Mühendis
78- iPhone, Hiphone 5 üzerinde çarpı işareti, Samsung telefon, üzerinde çarpı işareti olan Goodphone yazan telefon / Cevap: Orijinal
79- Musakka, karnıyarık, ezme, mor bir sebze / Cevap: Patlıcan
80- Kamera önünde konuşan birisi, stüdyo ve kamera, film çekimi, mikrofonla soru soran kadın / Cevap: Röportaj
81- Vidalı bir alet, çakı ve mantar, delgeç, siyah vidalı / Cevap: Tirbuşon
82- Sınıfta veliler ve öğretmen, insanların ellerinde kağıtlar, koltuklarda insanlar, ayakta insanlar alkışlıyorlar / Cevap: Toplantı
83- Siyah kıyafetli adama arkasındaki elini omzuna koymuş, kaleci uçmuş, fare kapanı ve peynir, çocuklar kırda koşuyorlar ellerinde file / Cevap: Yakalama
84- Dubai sahili, Londra saat kulesi, Newyork özgürlük heykeli, oy pusulası / Cevap: Birleşik
85- Elinde dinleme cihazı asker, konser, turuncu kulaklıklı kadın, adam anlatıyor kadın not alıyor / Cevap: Dinlemek
86- %50 işareti olan çizgi, koli indiren insanlar, itfaiye kedi kurtarıyor, pantolonları indirmiş beş erkek / Cevap: İndirmek
87- Tren garı, araba teybi, benzinlik, tren rayları ve binalar / Cevap: İstasyon

Sponsor Reklam

89- Etli kuru fasulye, mercimek köftesi, patlamış mısır, nohut yemeği / Cevap: Baklagil
90- Hindi, tavus kuşu, yaralı parmak, su almış tahta döşeme / Cevap: Kabarmak
91- Yaşlı adam yürüteçle, bebek yürümeyi öğreniyor, kot cebinden para, cüzdan çalınıyor / Cevap: Yürütmek
92- Kafasını tutan adam, hastane hemşire bekleyen adam, düşünceli kadın, yatakta yatan genç kız / Cevap: Endişeli
93- Atom resmi, kabak, domates, dünya görseli / Cevap: Çekirdek
94- Beysbol oyuncusu, kapana sıkışmış adam, elinde kocaman çocuk, trene atlayan adam / Cevap: Yakalama
95- Kırmızı heykel, Hindistan bayrağı, turuncu sarı INDIA yazısı, Taç Mahal / Cevap: Simetrik
96- Tekerlikli sandalyede kadın, oturan genç adam, Arnavut taşları, park halinde arabalar / Cevap: Kaldırım
97- Dansöz, kitabın kenarı kıvrık, Neil deGrasse Tyson, kollarını sıyıran adam / Cevap: Kıvırmak
98- Dönme dolap, çarpışan arabalar, ahtapot, gondol / Cevap: Lunapark
99- Ortaköy Camisi, Kız Kulesi, Sultan Ahmet Camisi, Boğaziçi Köprüsü / Cevap: İstanbul
100- Şişme havuzda çocuklar, siyah gözlüklü ve bereli kadın, tenis topu, araba / Cevap: Yuvarlak
101- Yazı karakterleri, piliç çevirme, bisiklet yarışı, Trafik polisi / Cevap: Çevirmek
102- Frak kıyafeti ile Mustafa Kemal Atatürk, yol yapımı, teneke kutular, araba motoru / Cevap: Silindir
103- Bavulla koşan adam, adam kaçıranlar, hedefi vuramamış oklar, altına işemiş / Cevap: Kaçırmak
104- Micky Mouse, Arapça yazılar, Times New Roman ve alfabe, Mario ve Luigi / Cevap: Karakter
105- El yazısı, yazı seti, dolma kalem, kalamar / Cevap: Mürekkep
106- Kraliçe ve İngiliz askerleri, garip kıyafetli adamlar, yürüyüşte tüfekli askerler, üstü siyah altı beyaz yırtık kıyafetli zenciler / Cevap: Üniforma
107- Kuzu çayırda, çimenlerde sepet, çiçekler, dalda iki mavi kuş / Cevap: İlkbahar
108-Daire ve açılar, yarım daire ve açılar, iki çember, tahtada çizimler / Cevap: Geometri
109-Kırmızı ışık, otobüs durağı, hamile eş ve ailesi, elleri kafasında adam / Cevap: Beklemek
110- Yeşil kertenkele, yeşil bir yılan, kaplumbağa, timsah / Cevap: Sürüngen
111- Yeşil yaprak, ağaç yaprakları, ağaç gövdesi, kurumuş yapraklar / Cevap: Kamuflaj
112- Barack Obama helikopterden inmiş, Barack Obama uçaktan inerken, Amerika Başkanı ve bir kadın, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth / Cevap: Merdiven
113- Parfüm şişesi, yemek tadan kadın, portakal, çiçek / Cevap: Koklamak

114- Çiğ köfte tabağı, lahmacun, çoban salata, peynirli sakallı sandviç  / Cevap: Maydanoz
115- Ev ışıkları yanan bina, beyaz topuklu kadın ayakkabısı, yüksek topuklu şeffaf ayakkabı, daire ev / Cevap: Apartman
116- Su barajı, rüzgar tribünleri, termik santral, güneş panelleri / Cevap: Elektrik
117- Oyuncak fotoğraf makinesi, kahverengi el çantası, çikolatadan cep telefonu, satranç takımı / Cevap: Çikolata
118- Süt şişesi, bira bardağı, kola şişesi, para anahtar sözleşme / Cevap: Depozito
119- Piyona çalan adam, piyano çalan kadın, pembe elbiseli kadın, piyano tuşları  / Cevap: Piyanist
120- Takım elbiseler, elbise dolabı, yatak odası takımı, elbiselik  / Cevap: Gardırop
121- Mavi dijital kilit işareti, koruma polisi, x-ray cihazı arama, mobese kameraları  / Cevap: Güvenlik
122- Araç altı görüntüsü, ağaç ev sallanan adam, sallanırken düşen adam, araba aksamı  / Cevap: Salıncak
123- Gülen kadın, gülen yaşlı adam, gülen bebek, şempanze maymun  / Cevap: Tebessüm
124- Yuvarlak lamba, tasarruf ampulü, tavan lambası, florasan diye yazılmıyor  / Cevap: Floresan
125- Çorba kasesi, çorba, bir çeşit yemek, çiğ köfteye benziyor  / Cevap: Mercimek
126- Pembeli şekil, şaşı bak şaşır, iç içe daireler, 4 resimde de garip şekiller / Cevap: İllüzyon
127- Megafon, ses sistemi, akıllı telefon, konser gitarlı şarkıcı / Cevap: Hoparlör
128- Kokoreç, insan vücudu iç organlar, yatık dönere benziyor, sindirim organı / Cevap: Bağırsak
129- Kablolar birbirine girmiş, tahtada garip şekiller, labirent bahçesi, matematik sorusu / Cevap: Karmaşık
130- Tırnak makası, duşta gülen kadın, diş fırçalama, el yıkama / Cevap: Temizlik
131- Okey oyunu, radar ekranı, araba hız panosu, uçak kontrolleri / Cevap: Gösterge
132- Karman çorman yol, wi-fi işareti, demir boru, alyan gibi bir alet / Cevap: Bağlantı
133- Hz. Meryem resmi, cami içi sütunlar, Hz. İsa seramiği, cami / Cevap: Ayasofya
134- Türk Bayrağı, cetvel, A0 A1 A2 A3 yazılar, TSE logosu / Cevap: Standart
135- Devasa keman, büyük borazan, müzisyen, üflemeli çalgılar / Cevap: Kontrbas

25 yeni cevap eklenmiştir. Böylelikle 29 Haziran 2016 tarihli güncellemeden sonra gelen tüm sorular ve cevapları eklenmiştir. 16 Ekim 2016 tarihinde gelen güncellemede çıkan 22 adet yeni sorunu cevabı eklenmiştir.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Words of Wonders Cevapları: Güney Afrika Bölümü

Zevkle oynanan kelime oyunlarından birisi olan Words of Wonders oyunun tüm bölümlerinin cevaplarını sizlere sunmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.