Tüm Resimli Kelime Bulmaca 7 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 7 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 126 adet 7 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 5 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Tahta kaşıklarda renkli şeyler, çuvallar, aktar, ufak içlerinde renkli şeyler olan tabaklar / Cevap: Baharat
2- Yeşil makinalar, beyaz makineler, beyaz başlıklı kadınlar, pembe kıyafetli insanlar / Cevap: Fabrika
3- Camdan bakan adam, duvar ve pencere, sergi salonu, camdan bakan çocuk / Cevap: Çerçeve
4- Kuru toprakta çiçek, kurak dağlar, kurumuş toprak, beyaz topraklı vadi / Cevap: Erozyon
5- Yanan sigara, yanan puro ve içki, hamburger menüsü, şekerler / Cevap: Zararlı
6- Şehir, Lionel Messi, matador ve boğa, kırmızı elbiseli dans eden kadın / Cevap: İspanya
7- Kumda yuvarlak desenler, Kapon kalesi, sumo güreşçileri, samuraylar / Cevap: Japonya
8- Turuncu şişe, sarı şişe, yeşil şişe, sarı kolonya şisesi / Cevap: Kolonya
9- Turuncu kıyafetli adamlar, Papa, tarihi bina, siyahi cüppeli adam / Cevap: Vatikan
10- Mermiler, top mermisi taşıyan kadın, uzun namlulu silah mermileri, bombalar ve füzeler / Cevap: Cephane
11- Lavaboda domates ve biber, çamaşırlar, araba köpükleyen adam, saçına su tutan kadın / Cevap: Yıkamak
12- Banyo, dişler, içi beyaz tava, 3 beyaz kavanoz / Cevap: Seramik
13- Tahta blokları, kesilmiş ağaçlar, ağaç kütükleri, ağaçtan ev / Cevap: Kereste
14- Halk oyunları ekibi, halk oyunları kıyafeti, dans eden kızlar, şortlu İrlandalı erkekler / Cevap: Folklör
15- Ojeli eller, boğa, üstü açık araba, hediye kutusu/ Cevap: Kırmızı
16- Çatı tamiri yapan adamlar, araba parçaları, dosya işareti, kiremit koyan adam / Cevap: Aktarma
17- Kokoreç, ekmek arası, kokoreçler, kokoreç ve sebzeler / Cevap: Kokoreç
18- Eyfel Kulesi, Londra saat kulesi ve kırmızı telefon kulübesi, Beyaz saray, Anıtkabir / Cevap: Başkent
19- Kırmızı kurdele, pembe fiyonk, mavi kırmızı açık mavi şeritler, hediye paketi / Cevap: Kurdele
20- Istakoz, kırmızı Vosvos, şişte et, mavi ıstakoz / Cevap: Istakoz
21- Jimnastikçi, iki doğru, demir yolu, koşucular / Cevap: Paralel
22- Beyaz kuğu, dikiz aynası, mavi araba, güzel kız / Cevap: Yansıma
23- Cüppeli sakallı adamlar, yolda yürüyen insanlar, kendilerine acı çektiren insanlar, beyaz çarşaflı Ku Klax Klan / Cevap: Tarikat
24- Futbol topu ve stat, futbol taraftarları, demir bina, maskotlar / Cevap: Stadyum
25- Arkadaşının gözünü kapatan kadın, şaşıran insanlar, şaşırmış çocuk, doğum günü partisi / Cevap: Sürpriz
26- Dolarlar, paradan ev, para desteleri, para / Cevap: Banknot
27- Çatalı gözüken adam, araba tamircisi, anakart üstünde oyuncaklar, yol çalışması / Cevap: Tamirat
28- Doymuş çizgi adam, baskülde tartılma, vücut çalışan adam, terazi ağırlıkları / Cevap: Ağırlık
29- Patates salatası, kumpir, oyuncak, patates kızartması / Cevap: Patates
30- Otobur dinozor, dağa tırmanan dinozor, T-rex, dinazorlar / Cevap: Dinozor
31- Şekerli bisküviler, karışık bisküviler, çokoprens, susamlı bisküvi / Cevap: Bisküvi
32- Gri desenli T-shirt, vücut çalışmış kadın ve erkek, baklava, çorap / Cevap: Baklava
33- Yol tabelası, mezura, cetvel, uzunluk ölçme aleti / Cevap: Uzunluk
34- Maskeli adamlar, sarı şeritli zenci, dil çıkartan kadın, silahlı soyguncu / Cevap: Bandana
35- Renkli içecekler, yemekle dolu masa, süslü içecekler, meyveli içecek / Cevap: Kokteyl
36- Karateci, füzeler, mahkum ve avukatı, futbol / Cevap: Savunma
37- Halk oyunları oynayan çocuklar, Türk Yıldızları uçakları, Berkin Elvan eylemi, havuzda yunuslar / Cevap: Gösteri
38- Konser, maç izleyen seyirciler, kalabalık, birbirini ezen insanlar / Cevap: İzdiham
39- Şapka, kapı deliğinden gözüken mayolu kadın, kapı aralığından bakan adam, ayak kemiği ve ayakkabı / Cevap: Röntgen
40- Kırmızı ev, Farm ville oyun, kırmızı binalar, otlayan inekler / Cevap: Çiftlik
41- Spagetti, renkli makarnalar, kulak kelebek makarna, fırında makarna / Cevap: Makarna
42- Reçeller, bir sürü kavanoz, renkli şekerler, turşular / Cevap: Kavanoz
43- Spor yapan kadın, jimnastik hareketi yapan kadın, bacaklarını 180 derece açmış çocuk, sapanla taş atma / Cevap: Elastik
44- Garip şekilli ve renkli cisimler, metal bilyeler, demir, araba / Cevap: Metalik
45- Külliye, yumurta, kırılmış yumurta, heykel anıt / Cevap: Menemen
46- Antreman yapan sporcular, spor mankeni, sahilde koşan kadın ve adam, Şener Şen Badi Ekrem / Cevap: Eşofman
47- Banyo yapan kadın, eline sabun döken, banyo yapan çocuk, saçını yıkatan kadın / Cevap: Şampuan
48- Elbiseler pazar, adam kafasından oklar çıkıyor, tahtanın önünde kadın soru işaretleri, dağınık kutular / Cevap: Karışık
49- Çengel bulmaca, bu oyunun logosu, kare bulmaca, labirent / Cevap: Bulmaca
50- Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş / Cevap: Siyaset
51- Harita üçgen, şortlu adam, desenli şort, haritada adalar / Cevap: Bermuda
52- Lokanta, kadın garson elinde tabak, fiş kağıdı, not alan garson / Cevap: Sipariş
53- Askılık ve montunu giyen adam, çizgi kız tahtada matematik sorusu çözüyor, denizden gelen askerler, çizgi adamı ensesinden tutmuş el / Cevap: Çıkarma
54- Yumoş ayıya sarılmış çocuk, uyuyan bebek, havlulara yanağını koyan kadın, ellerini ovuşturan kadın / Cevap: Yumuşak
55- Satürn, Dünya, Mars, Venüs olabilir / Cevap: Gezegen
56- Balık, ağaç, fındık gibi, kızartılmış balık / Cevap: Palamut
57- Sahilde arkası dönük sarışın kadın, deniz dalgası, Türk Bayrağı, sarışın kadın / Cevap: Dalgalı
58- Kadın doktor, hemşire, mavi gözlü oğlan, elinde temizlik deterjanı ve eldiven olan kadın / Cevap: Sarışın
59- Amuda durmuş, uyanan kadın, trenden el sallayan kadın, camın arkasında uçak / Cevap: Kalkmak
60- Avuç içinde maket ev, form dolduran kalem, kazalı araba, elektirik paneli / Cevap: Sigorta
61- Metronom arkasında gitar ve piyano, artistik su balesi, askerler tek sıra, tramplenden atlayan iki kız / Cevap: Senkron
62- Tuvalet kağıdı, elbiseli kadın, lacivert elbiseli kadın, aynalı şifoniyer ve sandalye / Cevap: Tuvalet
63- Hızlı vapur, vapur, gemi, yavaş vapur / Cevap: Feribot
64- Polis rozetli bina, Abdullah Gül, İstanbul Emniyet Müdürü, Bakan Polis arabasında / Cevap: Emniyet
65- Dere ve köprü, hortum, dev dalga ve fener, ağaçlar rüzgarda eğilmiş / Cevap: Fırtına
66- İki turist kız kafalarında Türk bayraklı fes, sözlükler, Dirk Kuyt, marka logoları / Cevap: Yabancı
67- Mor mont, koyu gri ayakkabı, kot düğmesi, cüzdan / Cevap: Fermuar
68- Beyaz Saray önünde yağmur ve Türk bayrağı, sahilde şezlong, meyveli içecek, papa / Cevap: Şemsiye
69- Balık, 3 tane sigara, bir sürü içilmiş sigara, balık tabağı / Cevap: İzmarit
70- Kara kalem çalışması, maket bina, renkli şekiller, çöp kovası çizimi / Cevap: Tasarım
71- Film şeridi, mıknatıs, siyah beyaz resim ve tersi, baş parmak aşağıya bakan el / Cevap: Negatif
72- El ele tutuşan çocuklar zıplamışlar, kol kola girmiş çocuklar, el ele tutuşmuşlar, köpek ve çocuk / Cevap: Arkadaş
73- Elektirikli alet, maskeli 3 tekerlek bisiklete binen adam, maskeli adam, testere / Cevap: Testere
74- İşlemeli çalgı, metal darbuka, darbuka çalan adam, çingeneler / Cevap: Darbuka
75- Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur / Cevap: Arabesk
76- Siyah çöp torbası, geri dönüşüm kutusu ve işareti, yeşil şişeler, renkli oyuncaklar / Cevap: Plastik
77- Elinde toplar çeviren adam, resim yapan fil, ip üstünde halka çeviren adam, şarkı söyleyen kız / Cevap: Yetenek
78- Kirpi, köpek yavrusu, kuzu, ördek yavrusu / Cevap: Sevimli
79- Siyah renkte bir şey, sulu ve etli yemek, yeşil fasulye, beyaz fasulye / Cevap: Fasülye
80- Şeffaf plastik ve teller, oturma masaları, rengarenk şemsiyeler, desenli şemsiye / Cevap: Şemsiye
81- Siyah beyaz fotoğrafta kalabalık, yolda yaşlı adam ve çocuk, yeşil ayakkabılar, Peace yazan pankart ve insanlar / Cevap: Yürüyüş
82- Özgürlük heykeli, Hollywood tabelası, Las Vegas yazısı, San Francisco Köprüsü kırmızı renkte / Cevap: Amerika
83- Müzik notaları, anahtar ve delik, açma kapama düğmesi, metal aletler / Cevap: Anahtar
84- El kızartmaca oynayan kızlar, topu tutan kaleci, doktor dize vuruyor, tüfekli adam / Cevap: Refleks
85- Formula 1 yarış arabaları, çantalı koşan takım elbiseli adamlar, sumo güreşçileri, pistte koşan takım elbiseli adamlar / Cevap: Rekabet
86- Hediye kağıdı destesi, boş ve dolu şişeler, market – gıda ürünleri, siyah kutular ve ürünler / Cevap: Ambalaj
87- Siyah kıyafetli adamlar haç önünde, sweet shirtlü kız, you only live once yazılı t-shirt, kahverengi kıyafetli adamlar / Cevap: Kapüşon
88- Spor kıyafetli adam, THY uçağı, Fatih Terim, marka logoları / Cevap: Sponsor
89- Vidalı metal parça, açık dolap kapağı, eski kapı, tahta kapı ortasında meral var / Cevap: Menteşe
90- Lavabo çeşmesi, mavi piller, toplar atış yapıyor, musluk / Cevap: Batarya
91- Kumar – poker masası, asker uğurlaması, televizyonda oyun oynayan çocuklar, tiyatro yapanlar / Cevap: Oynamak
92- Çamaşır makinesi, Ace deterjan şişesi, çamaşır asan adam, donuyla yolda bekleyen “kimya öğretmeni” 🙂 / Cevap: Çamaşır
93- Siyah beyaz sandalyeler, koltuklar oturma odası, mutfak, gardırop / Cevap: Mobilya
94- 2. kat acil durum ve tahliye tablosu, hapisten çıkan adam, geminin yanında kırmızı sandallar, lavabo altı / Cevap: Tahliye
95- Halter kaldıran sporcu, kopan halat, çiçek toplayan çocuk, halterci / Cevap: Koparma
96- Ceket çizimi, siyah elbiseli kadın, kırmızı etekli kadın, ceket çizimi / Cevap: Yırtmaç
97- Meyve sebze tezgahı, korsan saatler, yerde satış yapanlar, zenci bir adam önünde tezgah / Cevap: İşporta
98- Duvara alçı çekme, sarı pantolon, mavi  gömlek, yaş pasta / Cevap: Sıvamak
99- Uzun araba, 4 kapılı araba, siyah araba, kadın arabadan iniyor / Cevap: Limuzin
100- Saz çalma, ayakkabı bağcıkları, tahtaya dolanmış halat, saz / Cevap: Bağlama
101- Süpermen, kırmızı başlıklı kız ve kurt, zorro, batman / Cevap: Pelerin
102- Mehmet Ali Alabora, batan gemi, yan yatmış yolcu gemisi, Mustafa Alabora / Cevap: Alabora
103- Lacivert kazaklı adam, tekne, balık tezgahı, beyaz kazaklı kadın / Cevap: Balıkçı
104- Boru, direkte hoparlörler, kulağına hoparlör dayamış manyak, boruya ağzını dayamış adam / Cevap: Megafon
105- Sopalara tutunan top oynayan adamlar, futbolcu maketleri, oyun masası, halı saha / Cevap: Langırt
106- İğneler, vidalar, koltuk köşesi ayağı, kırmızı iğne / Cevap: Raptiye
107- Polis kavgayı ayırıyor, çamaşır ve kurutma makinesi, Van Dame tırların arasında, kırılmış yumurta / Cevap: Ayırmak
108- Apartman merdiveni, merdivenler, basamaklar, araba basamağı / Cevap: Basamak
109- Dolarlar, borsada insanlar, altın külçesi ve altınlar, borsa işareti / Cevap: Ekonomi
110- Jimnastik yapan kadın, ağzı açık köpek, tırnak bakımı, ok atan adam / Cevap: Esnemek
111- Kadın fotoğrafı, şekerleme, tatlı, dondurma tatlısı / Cevap: Karamel
112- Kostümlü kadınlar, maskeli kadınlar, rengarenk dans eden insanlar, gösteri / Cevap: Karnaval
113- Sustalı bıçak, etli makarna, vana, tosbağa araba / Cevap: Kelebek
114- Kadın fotoğrafı, kestane tatlısı, klozet, ağaç dalı / Cevap: Kestane
115- Yeşil kurbağa, mavi kurbağa, Kermit, kırmızı ayaklı kurbağa / Cevap: Kurbağa
116- Mevlana gösteri, Mevlana inancı, Mevlana maketleri, Mevlana gösterisi / Cevap: Mevlevi
117- Tren, yük gemisi, kargo aracı, kamyonlar / Cevap: Nakliye
118- Bursa’nın ilçesi, şarkıcı Nilüfer, su üstünde çiçekler, fil kafalı kadın heykeli / Cevap: Nilüfer
119- Amerikalı yıldızlar, Toy Story kahramanı, Cem Yılmaz fotoğrafı, şempanze / Cevap: Özçekim
120- It filmi, palyaço resmi, Mc Donalds maskotu, Joker / Cevap: Palyaço
121- Sivrisinek, pırpır uçak, helikopter, hovercraft / Cevap: Pervane
122- Yeryüzü şekilleri, salamlı ekmek arası, sosisli, gri plaka / Cevap: Sandviç
123-Hemşire, kadın doktor, çocuk, temizlik yapan kadın / Cevap: Sarışın
124- DİSK, yürüyüş yapan insanlar, gösteri yapan Türk-İŞ, Türk-İŞ / Cevap: Sendika
125- Word belgesi, klavye, cd kutusu, Excel tablosu / Cevap: Yazılım
126- Spermler ilerlerken, Happy easter, havyar, kundura ayakkabı / Cevap: Yumurta

Sponsor Reklam

127- Lavabo tamircisi, iğne iplik, motor ustası, asfalt yaması / Cevap: Tamirat
128- Kutlama balonları şaşıran kadın, ellerinde gül olan erkek, ben kimim oyunu, evlenme teklifi / Cevap: Sürpriz
129- Ağaç kütükleri, hızar makinesi, ağaçtan ev, üst üste odunlar / Cevap: Kereste
130- Yeşil taze fasulye, kuru fasulye, küçük fasulyeler, beyaz fasulye / Cevap: Fasulye
131- Kokteyl süsleri, Tekila sunrise, şezlonglar, kocaman şemsiye / Cevap: Şemsiye
132- Balık tabağı, Buz Devrindeki sincap, tezgahta balıklar, meşe ağacı tohumu / Cevap: Palamut
133- Kaşarlı sucuklu tost, yüzünü kapatan düşünen adam, kaset ve içindekiler listesi, çerez / Cevap: Karışık
134- Pufuduk köpek, pamuk tarlası, havlular üzerinde uyuyan bebek, el kremi / Cevap: Yumuşak
135- Anahtar deliği, dürbünle kadını izliyor, el kemikleri, kafatası resmi / Cevap: Röntgen
136- Üzgün kel adam, çöp döken adam, kusan smiley, denizden gelen askerler / Cevap: Çıkarma
137- Çekiçle dizine vuran kadın, kaleci kurtarışı, eskrim, boks maçı / Cevap: Refleks
138- Yağlı boya ve fırça, parlak şişeler, parlak kot, parlak ayakkabı / Cevap: Metalik
139- Kalabalık, miting alanı, tribünler, konser alanı / Cevap: İzdiham
140- Kare bulmaca, sudoku, kelime bulmaca, gazete / Cevap: Bulmaca
141- Baba ve oğul elele, dağ tırmanışı, tracking, peace gösteri yapanlar / Cevap: Yürüyüş
142- Hilary Clinton, Donald Trump, Barack Obama, Bill Clinton Amerikan başkanları / Cevap: Siyaset
143- Renkli etekli kadınlar, gösteri yapan renkli kıyafetli kadınlar, Kazan dansı, Alman çocuklar / Cevap: Folklör
144- Kamera açısı ile şehir, parlak jant, gölde kuğu, gökdelen / Cevap: Yansıma
145- Kedi ve köpek, ayı ve kaplanlar, çocuk ve köpek, Bengal kaplanı ve maynun / Cevap: Arkadaş
146- Satürn, Mars, gök cismi, turuncu gezegen / Cevap: Gezegen
147- Barcelona takımı, bir şehir, Flamengo yapanlar, boğa güreşçisi / Cevap: İspanya
148- Suşi, robot, Toyota kırmızı araba, walkman / Cevap: Japonya
149- Esneyen kadın, halterci, kilogramlar, baskül / Cevap: Ağırlık
150- Balon şişiren kadın, jimnastikçi, yoga yapan kadın, bileği sarılmış insan / Cevap: Elastik
151- Kırmızı çizgili grafik, ters otostop işareti, sarı ve beyaz vazo şeklinde resim, film rulosu / Cevap: Negatif
152- İmza atan adam, iki el arasında maket araba, araba parçası, araba kazası / Cevap: Sigorta
153- Cips poşeti, denizde amuda kalkmış kadın, bayrak, kadın / Cevap: Dalgalı
154- Zinedine Zidan çalım atarken, avukat, füze sitemi, uzak doğu sporu / Cevap: Savunma
155- Rengarenk bişiyler, aktar önü, aktar tezgahı, baharat işte / Cevap: Baharat
156- Kadının yüzünde çizgiler, belde çizgiler, 3 tekerli bisiklet, su tabancası / Cevap: Plastik
157- Brad Pit, sabah şekeri, Sahil Kurtarma dizisi, Seda Sayan / Cevap: Sarışın
158- Clockwork Orange filmi sahnesi gibi, Johny Deep, pencere ödünde kedi, Monalisa tablosu / Cevap: Çerçeve
159- Ayaklar, Sylvester Stallone, yeşil mont, kırmızı çanta / Cevap: Baklava
160- Deniz gemisinden kalkan savaş uçağı, amuda kalkan kadın, trende el sallayan insan, çalar saat / Cevap: Kalkmak
161- Otomobil yıkama, bulaşık makinesi, bebek banyosu, çamaşır makinesi / Cevap: Yıkamak
162- Anıtkabir, Londra Saat kulesi, Kremlin Sarayı, Beyaz Saray / Cevap: Başkent
163- Kilitli kapı, banka kasası, lamba prizi, müzik işareti / Cevap: Anahtar
164- Domates, kiraz, çilek, uğur böceği / Cevap: Kırmızı
165- Özgürlük heykeli, dünya haritası, Brezilya kurtarıcı İsa Heykeli / Cevap: Amerika

29 Haziran güncellemesi ile gelen 40 soru ve cevabı eklenmiştir.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Words of Wonders Cevapları: Güney Afrika Bölümü

Zevkle oynanan kelime oyunlarından birisi olan Words of Wonders oyunun tüm bölümlerinin cevaplarını sizlere sunmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.