Tüm Resimli Kelime Bulmaca 6 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 6 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada araman

ızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 196 adet 6 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 6 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

Sponsor Reklam

1- Temizlik malzemeleri, tırnak makası, sabunlu eller, yıkanan meyve ve sebze / Cevap: Hijyen
2- Patlamış lastik, patlamış araba lastiği, patlayan balon, patlayan futbol topu / Cevap: Patlak
3- Çarşı, bulutlu hava, türbanlı kadın, kırmızı çember / Cevap: Kapalı
4- Server odası, anchorman, server ve bilgisayarlar, Ali İhsan Varol / Cevap: Sunucu
5- Kırmızı yeşil koltuk, desen verilmiş karpuz, tavan abajuru, sokak lambası / Cevap: Karpuz
6- Yeşil yapraklar, orman, kollarını açan kırmızı montlu adam, dağlar ve göl / Cevap: Tabiat
7- Beyaz atlar, kaynakçı, havuzun içinde yüzen kadın, yaşlı kadın / Cevap: Gözlük
8- Elinde fotoğraf makinası olan kadın, araba çekicisi, halat tutan eller, kayıkta kürek / Cevap: Çekmek
9- Haplar, mantar tabancası mermisi, uzay kapsülü, (bu ne ki?) / Cevap: Kapsül
10- Tabanca tutan maymun, Amerikan başkanı, takım elbiseli kadın, iş adamı / Cevap: Kravat
11- Ellerinde Türk Bayrağı olan insanlar, 19 Mayıs gençlik kulesi, madeni para ve şekerler, koçlar / Cevap: Bayram
12- Sarı saçlı kadın, kaynakçı, yerden fışkıran su, binada kaynak yapan adam / Cevap: Kaynak
13- Kürek, kafasını toprağa sokan köpek, greyder, köstebek / Cevap: Kazmak
14- Kar küreyen traktör, çapa, bisiklet, prangalı adam / Cevap: Zincir
15- Soyulmuş portakal, hırsızlar, adamı soyan kız, soyulmuş muz kabuğu / Cevap: Soymak
16- Yeşil yaprak, tuvalet kağıdı, yaprak sarması, Romalı adam / Cevap: Yaprak
17- Koltuk altı deodarantı, köşe takımı, otobüs koltukları, stat koltukları / Cevap: Koltuk
18- Kriket oyuncusu, kriket topu, Londra, küçük çocuk kriket oynarken / Cevap: Kriket
19- Yatak, karlı çarşaflar, kara çarşaflı kadınlar, yumoş ayı ve katlı havlular / Cevap: Çarşaf
20- Justin Bieber, Kanada bayrağı, göl ve dağlar, Kanadalı polisler / Cevap: Kanada
21- Tenis oynayan adam, pizzacı, araba tamirhanesi, garson / Cevap: Servis
22- Poğaça, susamlı pohaçalar, pohaça, fırında poğaçalar / Cevap: Poğaça
23- Nane, mendil, selpak mendil, polo şeker / Cevap: Mentol
24- Yıldız, tonavida, konser alanı, kırmızı halı / Cevap: Yıldız
25- Ruj, reçelli ekmek, arabada ruj süren kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek
26- Mavi kapı, takvim yaprağı, tahta kapı, takvim / Cevap: Aralık
27- Sakallı adam, smaç koyan basketbolcu, oyun oynayan çocuklar, çember ile oynayan çocuk / Cevap: Çember
28- Çantalı öğrenci, gazete okuyan adam, kütüphane, sınıf / Cevap: Okuma
29- Piza Kulesi, Venedik kondol, pizza, Kolezyum / Cevap: İtalya
30- Maden parçası, ham elmas, siyah kaya parçası, ham altın / Cevap: Cevher
31- 2 tane yazılı taş, tablet bilgisayar, ilaç kutusu, tarihi yazılı taş / Cevap: Tablet
32- Yeşil far sürmüş kadın, ruj süren kadın, güzel hatun, maskara yapan kadın / Cevap: Makyaj
33- Dikiz aynasında ışık, cep telefonu sinyal işareti, wi-fi işareti, sağ sinyal göstergesi / Cevap: Sinyal
34- Alışverişte kadın, piyana çalan çocuklar, ıslık çalan adam, Nasreddin Hoca / Cevap: Çalmak
35- Kadın gözü, kadın gözleri, parmaklarının arasından bakan kadın, takma kirpik / Cevap: Kirpik
36- Boru, dirseğini tutan insan, dirseğini gösteren kadın, dirsek boru / Cevap: Dirsek
37- Jack Sparrow, uçak pilotu, yolcu otobüsü şoförü, futbolcu / Cevap: Kaptan
38- Koltuk, kaynak yapan adam, mektup, gelin ve para / Cevap: Başlık
39- Araç dingili, yeşil otlar, defter, takvim / Cevap: Yaprak
40- Tüfek, yumruk atan çocuk, vole yapan futbolcu, sahile çarpan tekne / Cevap: Vurmak
41- Çekiç kullanan işçi, 5lik çakmak, zippo çakmak, ellerini birbirine vuran kızlar / Cevap: Çakmak
42- Yazılar, işaret dili, resimli alfabe, Çince yada Japonca yazılar / Cevap: Alfabe
43- Buda heykelleri, ağlama duvarında dua eden adam, dua eden adam, dua eden yaşlı amca / Cevap: İbadet
44- İskele, bina iskelesi, demir iskelesi, yat / Cevap: İskele
45- Peynir dilimi, peynirler, rendelenmiş peynir, peynirli ekmek / Cevap: Peynir
46- Cebeli Tarık Boğazı haritası, bilgisayar oyunu görüntüsü, ışıklı dünya haritası, yol haritası / Cevap: Harita
47- Fişek tutan adam, haritada kırmızı nokta, el hareketleri, kalp şekli yapan el / Cevap: İşaret
48- Kar yansıması, mavi elbiseli kadın, pembe rujlu kadın, güneş ışığı / Cevap: Parlak
49- Antik tiyatro, antika para, antika vazo, eski bina / Cevap: Tarihi
50- İplikler, tahta silindirler, olta, zincir / Cevap: Makara
51- Ekşi sözlük, sözlük, yazılar, İngilizce Sözlük / Cevap: Sözlük
52- Dergi, reklam panosu, üzerinde yazı olan inek, koka kola logosu olan resim / Cevap: Reklam
53- Maket ev tutan el, uyuyan bebek, topu yakalayan kaleci, balık oltası yat / Cevap: Tutmak
54- Sevimli bebek, maymun, şaşkın adam, şaşkın köpekler / Cevap: Şaşkın
55- Kızarmış demir, bağıran çocuk, laptopu parçalayan adam, yağda pişen bir yemek / Cevap: Kızgın
56- Güzel bir hatun, mavi bir kamyon, oyuncak arabalar, Brad Pitt / Cevap: Çekici
57- Kibritlerden kalp, kibritlerden dolar işareti, kibritler, kibrit kutusu / Cevap: Kibrit
58- Desenli banyo, aslan resmi, bisküvili pasta, kırmızı karolar / Cevap: Mozaik
59- Tavşan, kuzu, bir gözü mavi bir gözü yeşil kedi, Anıtkabir / Cevap: Ankara
60- Araba lastiği, jip, araba tekerleği, sarı lastik / Cevap: Stepne
61- Polis ve köpek, selde kalan arabalar, evi sel suyu basmış, silahlarını çekmiş polisler / Cevap: Baskın
62- Jamaikalı atlet, gamalı bitiş işareti, yan hakem, adamlar arkaları dönük / Cevap: Bayrak
63- http internet, metal detektörü, telefon, saman ve iğne / Cevap: Aramak
64- 3 yeşil bir kırmızı elma, siyah şemsiyeler içinde sarı şemsiye, bir kırmızı bir sarı çorap, 4-0 maç skoru / Cevap: Farklı
65- Patlamış mısır, film rulosu, sahne numarası tabelası, film projektörü / Cevap: Sinema
66- Bitki dikme, çiçek dikme, çilek, ağaç kökü ve gittiği katmanlar / Cevap: Toprak
67- Kaydırakta kız çocuğu, muz kabuğuna basacak ayak, beyaz bir yiyecek, kayak / Cevap: Kaymak
68- Vücut termometre, 1. 2. 3. sıralama kürsüsü, açı cetveli, ısı termometresi / Cevap: Derece
69- Kırmızı çizme ve kürek, donlar, yeşil bir şerit, sarı yol şeridi ve araba tekerleği / Cevap: Lastik
70- Siyah beyaz boyalı zenciler, ok atan yerliler, Kızıl Derililer, atlı Kızıl Derililer / Cevap: Kabile
71- Uçak arkası, sıra sıra insanlar, atlar, balina kuyruğu / Cevap: Kuyruk
72- Fotoğraf makinesi, çamaşır makinesi, kahve makinesi, dikiş makinesi / Cevap: Makine
73- Gözleri kapalı kadın ve erkek, dalgıç, kovboy soygun, elinde kalp tutan adam / Cevap: Vurgun
74- Tek bir ağaç yeşil yapraklı, kırmızı yapraklar, yapraksız dallar, çiçek açan dallar / Cevap: Mevsim
75- İpte hareket yapanlar, dönme dolap tepesinde adam, ip üzerinde ayaklar, elinde uzun çubuk ipte yürüyen adam / Cevap: Cambaz
76- Sınav soruları, kayadan kayaya atlayan birisi, tek dişi olmayan kadın, binaların tepesinden atlayan biri / Cevap: Boşluk
77- Tavada yemek, panoda community yazıyor, şarap kadehi ve şişeler, ayak altında lekeler / Cevap: Mantar
78- Motor parçaları, üzeri beyaz bir şeylerle kaplı garip şeyler, takım elbiseli adam, sarı gömlek / Cevap: Gömlek
79- Eski irbik ve kırmızı şurup, baklava üstüne şekerli su, baklava şekerli su döküyorlar, sırtında irbik olan adam / Cevap: Şerbet
80- Tahta fıçılar, binlerce şarap şişesi, tekerlek gibi içinde şişeler var, onlarca tahta fıçı / Cevap: Mahzen
81- Eski beyaz araba, orkestrada kemancılar, orkestra, eski kırmızı spor araba / Cevap: Klasik
82- Disket, Michael Schumacher, F1 yarış arabası, CD / Cevap: Sürücü
83- Elmayı delen mermi, büyü yapan kadın, maket asker, kalem / Cevap: Kurşun
84- Podyumda tek sıra mankenler, podyumda yürüyen mankenler, podyumda yan yana yürüyen mankenler, manken / Cevap: Defile
85- Sarı bir çay, patates kızartması, kadını kesen adam, makarna süzgeci / Cevap: Süzmek
86- Yavru köpek, metal borular, asılı sucuklar, bakır teller / Cevap: Kangal
87- Yığın halinde gaste, tüm gazetelerin isimleri, gazete okuyan adam, gazete desenli etek / Cevap: Gazete
88- Su gideri, mangalda ateş ve et, tırlar, Rolls Royce araba / Cevap: Izgara
89- Sandal ve deniz, deniz anası, seçim sandığı, elinde cam tutan adam / Cevap: Şeffaf
90- Güneş şekli, erkekler tuvaleti işareti, dolar işareti, ying yang / Cevap: Sembol
91- Kumsal ve deniz, göl içinde taşlar, bardağa dökülen su, kadın ve deniz / Cevap: Berrak
92- Takma diş, takma bacak, renkli tırnaklar, takma kol / Cevap: Protez
93- Beyaz bir şey :), kırmızı araba, metalik araba önü, yaralı kol resmi / Cevap: Tampon
94-Can simidi, uzatılmış el, anne ve kızı ders çalışıyor, yaşlı bir kadın yanında hemşireler / Cevap: Yardım
95- Balina, gülen kadın, yavru fil süt emiyor, uçan yarasa / Cevap: Memeli
96- Siyah cüppeli adam, aslan başlı kapı tokmağı, kapı tokmağı, yargıç / Cevap: Tokmak
97- Büyüteç, silah dürbünü, mikroskop, siyah beyaz gözlüklü çocuk / Cevap: Mercek
98- Karlı yolda araba, köpüklü sabun, kertenkele, balıkçı elinden balık kaymış / Cevap: Kaygan
99- Okul defteri etiketi, Tommy yazısı, bira şişeleri, tüpün üstüne etiket / Cevap: Etiket
100- Kağıt bardaklar, oyuncak daktilo, bitmiş tuvalet kağıdı, beyaz kutu / Cevap: Karton
101- Peynirli atıştırmalık, kahverengi deri koltuk, beyaz oturma koltuğu, atıştırmalık yiyecekler / Cevap: Kanepe
102- Tablolar, dünya haritası üzerinde sayılar, resimli anlatım, daire grafiği / Cevap: Grafik
103- Dünyayı gösteren ekran, resim sergi salonu, duvarda resimler, lüks arabalar / Cevap: Galeri
104- Yıldırım, rüzgar değirmenleri, yüksek voltaj elektrik direkleri, Red Bull / Cevap: Enerji
105- Mantı çorbası, dikiş yapan terzi, raptiyeler, taneli çorba / Cevap: Yüksük
106- Kuran-ı Kerim, kola kutusu, facebook ana sayfası, Arapça yazı / Cevap: Arapça
107- Bart Simpson tahtaya yazı yazmış, yeşil kalpler, müzik satırları, geri dönüş işareti – ok / Cevap: Tekrar
108- Sebzeli makarna, papyon, pembe topuklu ayakkabı, kırmızı elbise / Cevap: Fiyonk
109- Silah doğrultmuş – eller havada, basketbol maçında ellerine havaya kaldırmış adam, ellerinde top sevinenler, silah namlusu / Cevap: Sıkmak
110- Defter isim etiketi, elbise etiketi, renkli şişeler, kıyafet etiketi / Cevap: Etiket
111- Kuyumcu vitrini, Reza Zarrab – Rıza Sarraf, altın bilezikler, kuyumcuda altınlar / Cevap: Sarraf
112- Renkli kutular, siyah kasete benzer bir şey, kırmızı tüp ve yanında siyah kutu, HP marka toner / Cevap: Kartuş
113- Fransız devrimi tablosu, Atatürk yeni harfler, eski araba, Che Guevera / Cevap: Devrim
114- Yuvarlak desenli kumaş, tef, kayışlı düzenek, elek / Cevap: Kasnak
115- Fabrikada işçiler, fabrika bandı, küçük çam ağaçları tarlası, otomobil fabrikası / Cevap: Üretim
116- Kız çocuğu abisine bağırıyor, siyah beyaz fotoğraflar, bebek ve kız çocuğu, uzak doğulu iki çocuk / Cevap: Kardeş
117- Kaldırım kenarı su gideri, duvarda desenli şerit, duvar kağıtlı oda, kaldırım merdivenleri / Cevap: Bordür
118 – Yol yapımı yapan araçlar, yol şeritleri, silindirler yolu düzlüyor, ağaçlı uzun yol / Cevap: Asfalt
119- Horoz, kedi, köpek, eşek / Cevap: Hayvan
120- Nezle olmuş kadın, cam sileceği, klavyede delete tuşu, tuvalet kağıdı / Cevap: Silmek
121- 60 yazıları, kırmızı altmış yazısı, renkli 60, 60 derece / Cevap: Altmış
122- Kasırga, bahçe sulama, duş başlığı, elektrik süpürgesi / Cevap: Hortum
123- Desenli çizme gibi ayakkabı, suratı kareli adam, okul çantası, taksiye yaslanmış dazlak / Cevap: Damalı
124- Sahil kasabası, balık, halk oyunları ekibi, polis barikatı / Cevap: Kalkan
125- Kırmızı başlıklı kız ve kurt, my home page yazılı internet sayfası, çift kişilik yatak, füze / Cevap: Başlık
126- Üniversite öğrencileri diploma alırken, Atatürk ders anlatıyor, askerler yürürken, köpek ve sahibi / Cevap: Eğitim
127- Açılmış sarı şemsiye, yelkenler, rüzgar sörfü, şemsiyesi açılmış kadın / Cevap: Rüzgar
128- Altın kaplama Mercedes, dolarlar, lüks villa, lüks yat / Cevap: Zengin
129- Windows yazılı ekran, makas ve kurdele, olimpiyat logosu ve havai fişekler, starting windows / Cevap: Açılış
130- Otobüsler ve yolcular, otobüs terminali, otobüs firmaları, otobüsler / Cevap: Otogar
131- Hızlı tren, uzun yol, uçak bekleyen yolcular, yürüyen insanlar / Cevap: Ulaşım

132- Fotoğraf yüklenmemiş resmi, metal borular, çift katlı PVC cam, Mark Zuckerberg / Cevap: Profil
133- İnternet – telefon kablosu, kırmızı oje akıyor, pide, vida gibi metal parçalar / Cevap: Tırnak
134- Kara kalem robot resim, trafik işaretleri, 2 tane alyans yüzük, kar üstünde serçe kuşu / Cevap: Parmak
135- Video programı, kullanım kılavuzu, otomobil fabrikası adam bagajda, resimleri düzenleme programı / Cevap: Montaj
136- AVM binası, TCMB yazısı ve deste deste paralar, çember – daire, polis arabası / Cevap: Merkez
137- Siyah zeytin selesi, balık türü, İçel ili haritası, yabani bir meyve / Cevap: Mersin
138- Süpermen kıyafetli çocuk, Pocahontas kıyafetli kadın, aslan kıyafetli çocuk, Yıldız Savaşları Yoda kıyafeti / Cevap: Kostüm
139- Müzik çalar düğmeleri, adam elini başına koymuş, Clint Eastwood, mengene arasında domuz kumbarası / Cevap: Kısmak
140- Burnunu silen kadın, akarsu – dere – çay, dünya haritası, ağaçtaki reçine / Cevap: Akıntı
141- Saçlarında plastik, saçlarını dolamış, bugidili kadın, kıvırcık saçlı / Cevap: Bigudi
142- NBA smaç, muz kabuğu ve ayakkabı, yazıcı, asansör düğmesi / Cevap: Basmak
143- Doktor ve hasta, inşaat mühendisi ve işçi, terzi, uçak pilotu / Cevap: Meslek
144- Çocuk ağzında halat, 1/4 + 1/6 = /12 kesirli matematik sorusu, kareli bulmaca, kravatına asılan adam / Cevap: Çözmek
145- Emel Sayın’ın olduğu bulmaca, çengelli iğne, asılmış et, olta iğnesi / Cevap: Çengel
146- Düşünen adam, balık sürüsünün arasından geçen dalgıç, boğa insanlara saldırıyor, uyuyan bebek / Cevap: Dalmak
147- Üst rütbeli askerler – komutanlar, bilek güreşi, polis göstericilere dalıyor, F=ma formülü / Cevap: Kuvvet
148- Yarım ekmekler, düğünde takılan altınlardan, 10:15 gösteren dijital saat, bir parçası çıkartılmış yeşil daire / Cevap: Çeyrek
149- Kare kalem mükemmel bir çalışma, zenci kadın resmi, duvarda asılı tablo, kare kalem gözlüklü kız / Cevap: Portre
150- Sebze yemeği, kırmızı saçlı oyuncak bebek, marula benzer bitki, kapuska yemeği / Cevap: Lahana
151- 6 ağaç resmi , sigara paketi, kahve makinesi, araba motoru / Cevap: Filtre
152- Zenci boksörler bir yerde, Ken ve Mr.Bison Street Fighter, boks müsabakası, rakibini yere sermiş boksör / Cevap: Nakavt
153-İbrahim Tatlıses’ın evlilik belgesi, çok para çok :), aile cizdanı, nüfus kimlikleri / Cevap: Cüzdan
154- Kağıt tutacağı, yengeç – ıstakoz , akrep, yeşil bir alet / Cevap: Kıskaç
155- Balık fosili, etiket makinesi, yeşil taze fasulye, beyaz dantelli elbiseli sarışın örgülü saçlı kadın / Cevap: Kılçık
156- Sevişen çift, dalton kardeşler soygun, hırsız elinde levye ile cam açıyor, soyulmuş portakal / Cevap: Soymak
157- Cesc Fabregas – Barselona’lı futbolcu, yamuk boru, boru köşesi, kolu dövmeli kadın / Cevap: Dirsek
158- Sigara koyulan metal eşya, yer yüzü katmanları, gözün katmanları, tütün konulan sigaralık / Cevap: Tabaka
159- Garip bir tarlası, tropical bir meyve, meyve desenli don, çatalın ucunda sarı bir yiyecek / Cevap: Ananas
160- Tuğla koyan adam, mavi banyo, tuvalet ve banyo, duvar işçisi / Cevap: Fayans
161- Stetoskop tutan doktor, doktor ve hastası, cerrahlar ameliyata, ameliyathane / Cevap: Doktor
162- Demir parmaklıklar, demir kapı, siyah beyaz foto, işkence aletleri / Cevap: Zindan
163- Ağaç, yeşil renk, siyah renk, sıvı şişe yağı Cevap: Zeytin
164- Araba tekerleği, yeşil ot, defter, takvim / Cevap: Yaprak
165- Avuç içinde para el sıkışıyorlar, bol kot pantolonu, oy ve sandık, Sadri Alışık Turist Ömer selamı / Cevap: Vermek
166- E.T., Alf, uçan daire, uzaylılar / Cevap: Uzaylı
167- Hamam, hamamda köpük, tellak, tellak masaj yapıyor / Cevap: Tellak
168- Diz çökerek evlenme teklifi, bira şişesi, sigarayı geri çeviren el, evlenmeyi kabul etmeyen kadın / Cevap: Teklif
169- Ruj süren kadın, kiraz reçelli ekmek, direksiyonda makyaj yapan kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek
170- Sünger Bob, dilim kek, teknede adam, parçalanmış koltuk / Cevap: Sünger
171- Atatürk, James Bond, Daniel Craig, Abdullah Gül İngiltere Kraliçesi / Cevap: Smokin
172- Börek, kovboy, siyah beyaz erkek fotoğrafı, Kemal Sunal Minür Özkul / Cevap: Sigara
173- Kuyumcu vitrini, altın bilezikler, altın bilezikler, kuyumcuda altınlar / Cevap: Sarraf
174- Oy verme, bazalı yatak, iki kadın denizden kutu çıkarıyor, ahşap / Cevap: Sandık
175- Türk Bayrağı, heykel, kale üzerinde Türk Bayrağı, bayrak şekilleri / Cevap: Sancak
176- Oy verme, harita, bıçak, oy verme mühürü / Cevap: Pusula
177- Nohutlu pilav, çift kişilik yatak, metal çubuklar, anahtarlık / Cevap: Pirinç
178- Kafasına turuncu bez saran adam, Amerikan futbolu, sihirbaz, spor araba / Cevap: Numara
179- HDP bayrakları, Türk bayrakları, CHP bayrakları, MHP bayrakları / Cevap: Miting
180- Mutfak robotu, ses sistemi, harç makinesi, kırmızı alet / Cevap: Mikser
181- Baskı makinesi, 50 TL paralar, Zaman gazetesi, ters harfler / Cevap: Matbaa
182- Plastik kaplama, fil yavrusu, güneş kremi süren anne, takım elbiseli adamlar / Cevap: Koruma
183- Süzgeç, süzgeçli kaşık, tel süzgeç, metal süzgeç / Cevap: Kevgir
184- Elma ve şişe, kamuflajlı asker, bıçak, ustura / Cevap: Keskin
185- Araba, İsmail Kartal, eski Beşiktaş Teknik Direktörü, Kartal Tibet / Cevap: Kartal
186- Filmden bir kare, kadın ve adam masada, denizde bir el, iki çocuk dondurma yiyor / Cevap: İsteme
187- Fırtına, bahçe sulayan adam, fil yavrusu, ev süpüren kadın / Cevap: Hortum
188- Bill Gates, Steve Jobs, Sergey Brin, güneş gözlüklü adam / Cevap: Gözlük
189- Devlet Bahçeli, bina, tiyatro oyunu, haritada ülke / Cevap: Devlet
190- Altın, ekmek arası yemek, benzin deposu göstegesi, saat / Cevap: Çeyrek
191- Çarpım tablosu, araba kazası, hırsızlık, elektrik işareti / Cevap: Çarpma
192- Askerler, Avrupa Birliği logosu, notalar, stadyum / Cevap: Birlik
193- Halk otobüsü, ata binen adam, bisiklet sürme, adam sırtında kadın taşıyor / Cevap: Binmek
194- İkiz çocuklar, Barrack Obama ve dublörü, 3 kırmızı elma, iki tane üçgen / Cevap: Benzer
195- Aşı iğne yaptıran kadın, batan gemi, tırnak batması, güneş batarken / Cevap: Batman
196- Zürafa, aslan, zenci çocuk, süs eşyaları / Cevap: Afrika

197- İtfaiyeciler, yavru fil, elektrik süpürgesi, kasırga / Cevap: Hortum
198- Tencerede sulu yemek, bakışan kadın ve erkek, çay koyma, sarışın kadın / Cevap: Süzmek
199- Selfie çekimi, kahve makinesi, çim biçme, ağır taramalı silah / Cevap: Makina
200- Amerika Birleşik Devletleri, eski bir harita, Avrupa kıtası, dünya / Cevap: Harita
201- Bağıran adam, demirci, patates kızartması, 300 Spartalı filminden bir sahne / Cevap: Kızgın
202- 4 resimde de ikizler var / Cevap: Kardeş
203- Papyonlu takım elbise, kurdeleli topuklu ayakkabı, makarna, kırmızı tokalı kız / Cevap: Fiyonk
204- Maradona, basketbolcu smaç yaparken, Rockets formalı basketbolcu, sahada yemin eden futbolcular / Cevap: Çember
205- Kirpi, maymun, geleni gibi, kedi / Cevap: Hayvan
206- Mavi kuşlar dalda, sarı yapraklar, kardan adam, kumdan güneş şekli / Cevap: Mevsim
207- Kırmızı spor araba, keman ve notalar, kırmızı eski model araba, orkestra / Cevap: Klasik
208- Ferrari logosu, nike ayakkabı, şarap şişeleri, sarı defter / Cevap: Etiket
209- Basketbol dersi, mezuniyet töreni kep fırlatma, beyaz fino köpek, Atatürk harf devrimi / Cevap: Eğitim
210- Büyü yapan kadınlar, kalemler, dalgıç, araba lastiği / Cevap: Kurşun
211- Heyelan yolda kaya parçası, fırtınalı deniz, çarşı pazar, çarşaflı kadın / Cevap: Kapalı
212- Denizci askerler, yüzünden şeffaf maske çıkartan kadın, banka soygunu, soyunan çiftler / Cevap: Soymak
213- Siyah beyaz t-shirt, taksi, Hırvatistan milli takım futbolcusu, araba yarışı / Cevap: Damalı
214- Çak bir beşlik, inşaat işçisi, sigara içen adam, Minion Rush karakteleri / Cevap: Çakmak
215- Eski taş yazılar, oyun oynayan çocuk, ilaç şişesi ve haplar, eski yazıtlar / Cevap: Tablet
216- Adriana Lima, Brad Pitt, araba taşıyan kamyon, arabalar filminden karakter / Cevap: Çekici
217- Yazı, kaynak yapan adam, kırmızı duvaklı gelin ve altınlar, duş / Cevap: Başlık
218- Angelina Jolie, pembe renkli kuaför, dişçi ve hastası, Justin Bieber / Cevap: Koltuk
219- Füze taşıyan askeri araç, çift kişilik yatak, gazete yazısı, kurt ve kırmızı kapüşonlu kız / Cevap: Başlık
220- Metal parçalar, sac üzerinde börekler, Brad Pitt, Angelina Jolie / Cevap: Gömlek
221- Sera bahçesi, tavuk çiftliği, araba fabrikası, fırın / Cevap: Üretim
222- Savaş atlıları, kırmızı suratlı insanlar, yerliler, Afrikalı insanlar / Cevap: Kabile
223- Çamaşırlar, kara kıyafetli kadınlar, iki kişilik yatak, sarma sigara / Cevap: Çarşaf
224- Oscar ödül töreni, film çekimi, patlamış mısır kovası, salon / Cevap: Sinema
225- Baykuş, maymun, bebek, şempanzeler / Cevap: Şaşkın
226- Kıyafetli hayvanlar – kunduz, baykuş, gergedan / Cevap: Kravat
227- Olta, arabaya tahta tekerlek yüklüyorlar, iplik fabrikası, asılı halat / Cevap: Makara
228- Tabanca, uzay aracı, fincan, ilaç / Cevap: Kapsül
229- Hasta olmuş kadın, geometri cetveli, termometre, Amerikalı yüzücüler madalya alırken / Cevap: Derece
230- Güveç yemeği, zenci adam eli, eski bir ev, bitki kökleri / Cevap: Toprak
231- Üstü açık araba, saat, uçak ve lüks yat / Cevap: Zengin
232- Çalışan işçi, su kaynağı, kadın saçı, demir boru / Cevap: Kaynak
233- İngilizce yazılar, kayalıklar, astronot uzayda, minik işareti yapan çocuk / Cevap: Boşluk
234- Maç Kuraları, sakatlanan futbolcu, gazeteci ve televizyoncular, faul yapan futbolcu / Cevap: Çekmek
235- Tekne, sörf, enerji direkleri, puf bitkisi / Cevap: Rüzgar
236- Bisiklet, karda giden F1 aracı, motosiklet, kolye / Cevap: Zincir
237- Soygun anı, dalgıç ters duruyor, gün batımında aşık çiftler, genç aşıklar / Cevap: Vurgun
238- Çölde garip ağaçlar, akarsu vadisi, dağlar ve göl, güzel bir manzara / Cevap: Tabiat
239- Beyaz ışıkta kağıt, arkası görünen telefon, su içen atlet, cam domuz kumbara / Cevap: Şeffaf
240- Atari oynayan kız, beysbol maçı, yan yatmış yolcu gemisi, ayağını bantlayan insan / Cevap: Vurmak
241- Pizza, kırmızı Ferrari, sarı Lamborghini, soslu makarna / Cevap: İtalya
242- Zenci kadın dişleri, araba penceresinde geyik, Noel Baba takvimi, çatı katı penceresi / Cevap: Aralık
243- Kaydırakta adam, muz kabuğuna baskmak, kabak tatlısı, kayak yapma / Cevap: Kaymak
244- Gen çaprazlama şekli, sel altında kamış evler, oda dolusu para, polisler / Cevap: Baskın
245- Cristiano Ronaldo, tenis oyuncusu, elinde tabanca adam, burkulan bileğe sprey sıkıyor / Cevap: Sıkmak
246- Tarkan Tevetoğlu, vida ve tornavida, Angelina Jolie, Che Guevara / Cevap: Yıldız
247- Kaleci antrenmanı, yaşlı bir ele dokunan eller, balık avlayan çocuk, konuşan insanlar / Cevap: Tutmak
248- Hitit heykeli, mavi ve ela gözlü kedi, tavşan, keçi heykelleri / Cevap: Ankara
249- El yazısı, Arapça yazı, duvarda tarihi yazılar, körler için yazılmış bir yazı / Cevap: Alfabe
250- Asılı don, araba tekerleği, kara plastik ayakkabı, eski çocuk oyunlarından birisi / Cevap: Lastik
251- Sarı lalelerin içinde kırmızı bir lale / Cevap: Farklı
252- Burnu temizlenen çocuk, kurşun kalem arkası, alafranga tuvalet, cam temizliği / Cevap: Silmek
253- Uçaklar, bekleyen insanlar, tenis sporcusu, gün batımında at / Cevap: Kuyruk
254- Dağınık oda, kocaman telsiz telefon, Google ve büyüteç, saman yığını / Cevap: Aramak
255- Kakaolu pasta, duvarda iskelet resmi, kalp şekli olan banyo, yer / Cevap: Mozaik
256- Budistler dua ederken, namaz kılanlar, Yahudiler ağlama duvarında, Hristiyanlar kilisede dua ediyor / Cevap: İbadet
257- Tavuk yemeği, koyun sürüsü, araba kullanırken cep telefonu kullanan “salak”, avcılar / Cevap: Sürmek
258- Sarışın bir oyuncu, James Bond filminden bir sahne, teknede adam, Pierce Brosnan / Cevap: Gözlük
259- Kömür madeni ve işçisi, kürek, köpek çukur açıyor, köstebek / Cevap: Kazmak
260- Post it here! not, yemek, kırmızı şarap şişesi, çıplak ayak / Cevap: Mantar
261- Hırsız cüzdan çalıyor, elektrik kabloları tutuyor, araba kazası, işlem kağıtları / Cevap: Çarpma
262- Yoldaki su mazgalı, balık kızartma, eski kamyon, Rolls Royce araba / Cevap: Izgara
263- Üniversite öğrencileri, bankta gazete, imam ezan okurken, sınıfta yabancı öğrenciler / Cevap: Okumak
264- Bill Clinton ve saksafon, trompet çalan çocuk, Woody Alen flüt çalıyor, hakem maçı bitirdi / Cevap: Çalmak
265- Pembe etek, gül şekli, kırmızı lamba, kırmızı elbise / Cevap: Karpuz
266- Balık tutan adam, bina inşaat halinde, deniz kenarında bina, gün batımı deniz manzarası / Cevap: İskele
267- Tenis topu, pizza kuryesi, motora yağ döken tamirci, voleybolcu / Cevap: Servis
268- Savaş alanı, eski Türk arabası, Atatürk harf devrimini öğretiyor, Che Gueavara / Cevap: Devrim
269- Aslanlar arabanın etrafında, suda yüzen dev ördek oyuncağı, F1 aracı, köpek topu ısırmış / Cevap: Patlak
270- Acil sağlık ekibi, yaşlı insan, koli taşıyan insanlar, kayalıklara tırmanan insanlar / Cevap: Yardım
271- Araba lastiği, takvim, döner, pembe çiçekler / Cevap: Yaprak

272- Karpuz peynir, tost çay, kızartılmış kahvaltılık, börek / Cevap: Peynir
273- Plastik, kadın elini kafasına koymuş, kolda yara, tuvalet gider borusu / Cevap: Dirsek
274- Moda defilesi, mankenler, podyumda yürüyen manken, kırmızı kıyafetler / Cevap: Defile
275- Zenci ve beyaz insan kolu, Olimpiyat Bayrağı, koşu yarışması, Türk atlet / Cevap: Bayrak
276- Dolunay ipte insan, gösteri yapanlar, sirk ipte bisiklet sürüyorlar, mor kıyafetli kadın dengede duruyor / Cevap: Cambaz
277- Barış işareti, kuru kafa işareti, nükleer radyasyon, Çarşı grubu amblemi / Cevap: Sembol
278- Olimpiyat meşalesi, mavi ekranda Microsoft yazısı, Apple iPhone logosu, kurdele makas / Cevap: Açılış
279- Buz üstünde hokey oynayan çocuklar, kırmızı kıyafetli askerler, meşe yaprak şeklinde şişeler, Justin Trudeau / Cevap: Kanada
280- Gazeteler, sepet ve tv kumandası, hediye paketi, Hürriyet web sitesi / Cevap: Gazete
281- Thierry Henry, halk otobüsü şöförü, uçak pilotu, gemi kaptanı / Cevap: Kaptan
282- Çocuklar şekere saldırıyor, 19 Mayıs kule gösterisi, Anıtkabir ve Türk Bayrakları, oyulmuş bal kabakları / Cevap: Bayram
283- Renkli göz farı, ela kadın gözü, makyaj, kapalı göz / Cevap: Kirpik
284- Büyüteç ve kitap, yabancı dilde sözcükler, Arapça harfler, Rusça sözlük / Cevap: Sözlük
285- Tahtalar ve top, tahta sopa ve kırmızı top, Beysbol gibi bir oyun, tahta çubuklar / Cevap: Kriket
286- Tuzlu pasta, sakallı sandviç, tuzlu kurabiyeler, hamur işi / Cevap: Poğaça
287- Route 66, duvarda 65, 67 yazısı, Olimpiyat logosu içinde 68 / Cevap: Altmış
288- Elde wi-fi dövmesi, uydu anteni, araba aynası, araba kolu / Cevap: Sinyal
289- Otobüs yolcuları, otobüsler, bayram dönüşü otobüs terminali gibi, otobüs firma acenteleri / Cevap: Otogar
290- Silindir, yolda 66 route yazısı, F1 aracı, yarış arabası / Cevap: Asfalt
291- Kırmızı ruj, el içinde lamba, snowboard, devasa ayna küre / Cevap: Parlak
292- Mavi beyaz kaldırım taşları, asfalt yol, banyo havluları, tuvalet lavabosu / Cevap: Bordür
293- Altın kolyeler, kuyumcu, kuyumcu vitrini, altın bilezikler / Cevap: Sarraf
294- Fedex tırı içinde UPS kargo arabası, duvara monte oturak, gri renkli araba, Obama ve Hugo Chavez öpüşüyor / Cevap: Reklam
295- Roma antik tiyatrosu, altın sikke, eski vazo, paslı kılıç / Cevap: Tarihi
296- Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Edward Scissorhand, Dark Shadows, The Lone Ranger 4 resimde de Johnny Deep film karakterleri  / Cevap: Johnny Deep
297- Ek yıkama, temizlik yapma, sebze yıkama, yemek yapan eller  / Cevap: Hijyen
298- Altın parçası, madenci elinde metal var, demir parçası, yakut zümrüt gibi yeşil taş  / Cevap: Cevher
299- Kaptan Amerika, sahil kasabası, eski askerler, balık tutan dalgıçlar  / Cevap: Kalkan
300- Baş parmak, ellerini kaldıran insanlar, sola viraj levhası, Barrack Obama konuşma yaparken  / Cevap: İşaret
301- Oya işleme, yıldız şeklinde tel, eski bir makine, kayışlı yeşil alet  / Cevap: Kasnak
302- Kibrit kutusu, açık mavi uçlu kibritler, mavi kibritler, kırmızı kibritler  / Cevap: Kibrit
303- Bir bardak su, sandalda adam, gölde kano, elmas  / Cevap: Berrak
304- Doublemint, black yazan sigara paketi, naneli sakızlar, yeşil çikolata kutusu  / Cevap: Mentol
305- Sarı kafalı kadın, oda dolusu bilgisayar, Gazin 8 yazıyor, diskler  / Cevap: Sunucu
306- Ahşap dolaplar olan taş oda, yeraltı tünelleri, tozlu şarap şişeleri, taş oda  / Cevap: Mahzen
307- Ehliyet sınavı, otomobil yarışçısı, disket yuvası, dizüstü cd dvd  / Cevap: Sürücü
308- Köpek, sarılmış borular, yuvarlak halka sucuk, rulo bakır teller  / Cevap: Kangal
309- Halit Ergenç dizisi, kurumuş bitki, bitki damarları, bıçaklanan Sezar  / Cevap: Yaprak
310- Beyaz sarı şişeler, Kaweco yazan mavi kutu, mavi tüp gibi, silikon tabancası lavabo  / Cevap: Kartuş
311- İnsanlar, tren, hava alanı, vapur  / Cevap: Ulaşım
312- Fesli adam bir şey satıyor, kepçe ile şeker, baklava, kırmızı içecek böğürtlen gül  / Cevap: Şerbet

16 Ekim 2016 tarihindeki güncelleme ile gelen 41 yeni soru ve cevabı eklenmiştir. Oyun güncellendikçe cevaplar eklenmeye devam edilecektir.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Brawl Stars Destansı Karakterlerin İncelemesi

Dünyada 167. sıraya kadar gelen ve Türkiye 1. liği elde etmiş olan hesabımdan edindiğim bilgileri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.