Tüm Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 5 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 471 adet 5 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 5 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Virgül, makas, bıçak, kek / Cevap: Kesme
2- Orman, kitaplar, alfabe, sarışın kadın / Cevap: Kalın
3- Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın / Cevap: Ritim
4- İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, cosmopolitan dergi, tencelereler / Cevap: Kapak
5- Patlak lastik, patlak lastik, patlayan balon, patlamıi futbol topu / Cevap: Patlak
6- Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim / Cevap: Pazar
7- Madeni para, kablolar, kızıl saçlı kadın, cezve / Cevap: Bakır
8- Çizgi, araba, duble yol, mezura / Cevap: Şerit
9- Siyah araba, formula arabası, Moto GP, yol / Cevap: Viraj
10- Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, subaylar / Cevap: Yedek
11- Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides / Cevap: Çubuk
12- Tütün sigara, sarma, geri sarma, sarma tatlı / Cevap: Sarma
13- Yargıç, papaz, ODTÜ mezunları, Cübbeli Ahmet Hoca / Cevap: Cüppe
14- Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı / Cevap: Kayık
15- Göz yaşartıcı gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazlı Taksim gezi parkı / Cevap: Biber
16- Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu / Cevap: Pilot
17- Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke / Cevap: Desen
18- Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye / Cevap: Bilye
19- Veri tablosu, tablo, tablo, excell tablosu / Cevap: Tablo
20- Sandak, kumla oynayan çocuk, ekmek fırını, iskelet / Cevap: Kürek
21- Şahin araba, şahin, şahin, şahin araba / Cevap: Şahin
22- Kafasında ampul olan adam, kafasında ampul tutan adam, soru işareti, elinde ampul tutan adam / Cevap: Fikir
23- Tablolar, Et ve satır, köfte tabağı, mektup ve yüzükler / Cevap: Satır
24- Korkmuş kız, korkunç palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri / Cevap: Korku
25- Oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi kitabı, Elif Şafak’ın aşk kitabı, renkli kıyafetli oynayan kadınlar / Cevap: Roman
26- Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, mutluluk çubuğu tüttüren Kızılderili / Cevap: Duman
27- Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo / Cevap: Anten
28- Sunucu ve kamera, düşen elma, fotoğraf stüdyosu, fotoğraf stüdyosu / Cevap: Çekim
29- Patalmış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları / Cevap: Mısır
30- Karga, Karga başı, karga burnu, kapalı karga burnu / Cevap: Karga
31- Kare, manzaralı kıyıda ev, sahil, çerçeve / Cevap: Kenar
32- Bagaj arabası, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası / Cevap: Bagaj
33- Şeker helva, pamuk şekeri, ufak şekerler, renkli şekerler / Cevap: Şeker
34- Güneş enerji paneli, elektirk paneli, telefon paneli, güneş panelleri / Cevap: Panel
35- Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu / Cevap: Raket
36- Kelepçeli zincir, parmaklıklar arasında insan, kaynakçı, ıspanak / Cevap: Demir
37- Nişanlanan çiftler, askeri madalya, askeri nişan, nişan alan asker / Cevap: Nişan
38- Satranç, satranç tahtası, satranç piyonu, piyonlar / Cevap: Piyon
39- Salyangoz, sıkışık trafik, yaşlı iki insan, yürüme sandalyesi / Cevap: Yavaş
40- Bizim yağ, filiz makarna, marlboro, eti ekmek / Cevap: Paket
41- Tekne, uçan balonlar, gaz kaçıran adam, denize indirilen tekne / Cevap: Salma
42- Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve yediren kadın, boğazlı kazağını tutan kadın / Cevap: Boğaz
43- Fotoğraf albümü, şarkı cdsi, cd albüm, fotoğraf albümü / Cevap: Albüm
44- Yemek sofrası, yemek takımı, Atatürk yemek masasında, yemek dolu masa / Cevap: Sofra
45- Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba / Cevap: Araba
46- Mercanlar, renkli deniz bitkiler, deniz altı bitkileri, ada / Cevap: Resif
47- Lastik yakan F1 aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen mavi gözlü bebek / Cevap: Yanak
48- Sirk, gece kampı, Kızılderililer, Kızılay çadırları / Cevap: Çadır
49- Kahve fincanı, sörf yapan adam, banyo yapan kadın, biralar / Cevap: Köpük
50- Su içen sincap, çorba tutan eller, su içen çocuk, sigara içen adam / Cevap: İçmek
51- Kapıkule sınır kapısı, asansöt 3 kişiliktir tabelası, 90 hız limiti tabelası, Şanlıurfa haritası / Cevap: Sınır
52- İş makinası, eşli buz pateni, makarna, jimnastikçi / Cevap: Burgu
53- Serçe, kırmızı serçe arabası, siyah serçe arabası/ dala konan kuş / Cevap: Serçe
54- Tank, kutu taşıma aracı, makyaj, dalgıçlar / Cevap: Palet
55- Tarihi bina, istatistik grafiği, excel tablosu, Anıtkabir / Cevap: Sütun
56- Tüy, gelinlik, bulutlar, süt / Cevap: Beyaz
57- Balık, dalmaçyalı köpek, inekler, kelebek / Cevap: Benek
58- Motosiklet, motosiklet önü, bisiklet, bisiklet önü / Cevap: Gidon
59- Dna sarmalı, deney tüpleri, tahtada formüller, teleskop / Cevap: Bilim
60- Çocuğunu öpen anne, kadını sırtına alan adam, 4 kişilik aile, gülen kadın / Cevap:Mutlu
61- Akrobat, deniz taşları, jimnastik yapan kız, terazi / Cevap: Denge
62- Büyük ayı yıldız grubu, küçük alet çantası, büyük alet çantası, formalı çocuklar / Cevap: Takım
63- Yargıç tokmağı, çalgı çalan adam, kanun çalgısı, tokmak ve kitaplar / Cevap: Kanun
64- Gazete basımı, iş kadını ve patronu, iş adamı ve patronları, kalp desenli patates / Cevap: Baskı
65- Eski kahvehane, kahve fincanı, kakao taneleri, sütlü kahve / Cevap: Kahve
66- İplik, tel toplar, şarap sürahisi ve kadehi, ipli toplar / Cevap: Sicim
67- Diş ağrısı çeken kadın, yaralı dirsek, bozulmuş elma, dişçi aleti / Cevap: Çürük
68- Soğanlar, 3 yapraklı yonca, pembe çiçek, çam kozalak / Cevap: Bitki
69-İnsan evrimi gösteren resim, Charles Darwin, Evrim ağacı, eşeyli üreme grafiği / Cevap: Evrim
70- Araba, tahtalar, sütun, ABD haritası / Cevap: Plaka
71- Geri dönüşüm işareti, kare, çember, elde tutulan ağaç / Cevap: Çevre
72- Sörf tahtaları, tahta kaşıklar, yeşil yazı tahtası, doğrama tahtası / Cevap: Tahta
73- Kırık demir parmaklıklar, ışıklı helikopter, tahta ve oklar, su sızdıran boru / Cevap: Kaçak
74- Dünya küresi, yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci / Cevap: Kabuk
75- Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri / Cevap: Baget
76- Denizde ışık, orman, bulutların arakasında güneş, araba far ışığı / Cevap: Hüzme
77- Kovboy, etekli İskoçlar, 4 kız var, etekli 3 kız / Cevap: Ekose
78- Taramalı tüfek, beyaz şeritli şapka, siyah beyaz ayakkabı, Marlon Brando / Cevap: Mafya
79- Ağızdan ilaç alan çocuk, göğsünü tutan adam, boğazını tutan kadın, tüple ilaç alan kız / Cevap: Astım
80- Hesap makinesi, krei kartı ekstresi, abaküs, 2+2=4 işlemi / Cevap: Hesap
81- Buzdolabı, hapşıran kadın, kalorifer ayar düğmesi, limonata / Cevap: Soğuk
82- Kaval (yada Ney), gitarlar, trompet, davullar / Cevap: Çalgı
83- Deniz, taş köprü, yeşil kıyafetli adam, mavi elbiseli kadın / Cevap: Kemer
84- Pastırma, bağıran çocuk, bağıran adam, sinir hücresi / Cevap: Sinir
85- Taşıma racı, tren koltukları, yolcu vagonu – tren, yük vagonu / Cevap: Vagon
86- Salata, madeni eski para, heykel, pizza / Cevap: Sezar
87- Uçak havalanırken, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol taktik tahtası / Cevap: Kanat
88- Sakallı elinde tüy olan adam, sahne numarası tahtası, röportaj, oskar heykeli / Cevap: Aktör
89- Sarışın kadın, zenci gülen bebek, uzak doğulu yaşlı kasketli gözlüklü adam, kızıl saçlı gözlüklü gülen kız / Cevap: İnsan
90- Scooter, yat, hızlı tren, mavi yarış arabası / Cevap: Taşıt
91- Diş protezi, asma köprü, güreşçiler, metal ve teller / Cevap: Köprü
92- Karne ve üzgün çocuk, çatlamış cam, alçılı ayak, devasa bir bacağı yarım sandalye / Cevap: Kırık
93- Sarma, dolma kalem, kırmızı ve yeşil biber dolması, pişmiş hindi yada tavuk/ Cevap: Dolma
94- Gri renkli kaya, bakır işleme tepsi, altın paralar, yeşil soda şişeleri / Cevap: Maden
95- Oto teybi, bir sürü metal şey, tamamen parçalanmış araba, keman çalan kız / Cevap: Parça
96- Çiğdem – çekirdek, gevrek – simit, zeytin ve zeytin yağı, saat kulesi / Cevap: İzmir
97- Balerin bacakları, vida gibi birşey, bisiklet önü, kırmızı ayakkabı / Cevap: Pabuç
98- Yol işaret levhası, vücut body çalışan adam, Mısır pramitleri, mavi balıklar turuncu balığı kovalıyor / Cevap: Üçgen
99- Boya ve tamir yapılan araba, suratına pet şişe geçiren adam, V for Vendetta maskeli insanlar, gözlerine salatalık koymuş yüzünde maske yapmış kadın / Cevap: Maske
100- 93/1 yazılı asker fotosu, yeşil elektronik kart, ampul ve pil bağlantısı çizimi, Türk bayrağı silah ve asker yemin töreni / Cevap: Devre
101- Restoran, ağaçlar ve yol, kırmızı sundurmalı ev, üçgen şeklinde çadır / Cevap: Tente
102- Gramafon, eski kamyonet, hurda kamyonet, çok eski gramafon / Cevap: Pikap
103- Dans eden kızlar, piyano çalan eller, gitar çalan adam, diskoda kızlar / Cevap: Müzik
104- Deniz bisikleti, gaz – debriyaj – fren, yamulmuş bisiklet, bisikletle yeşillik taşıyan Çinli / Cevap: Pedal
105- Terzi ölçü alıyor, müzisyenler, müzik grubu, gelinin bel ölçüsü alınıyor / Cevap: Prova
106- Kadın bacağını tutmuş, vücut geliştirmiş adam, vücut geliştiricisi sporcu, sırtını tutan kadın / Cevap: Adale
107- Türk Kızılayı logosu, soba borusu, içinden siyah toz çıkan boru, Milli Eğitim Bakanlığı Logosu / Cevap: Kurum
108- Turkuaz topuklu kadın ayakkabısı, yeşil taze biber, sivrisinek, biri açılmış 4 kırmızı kalem / Cevap: Sivri
109- Devasa kamyon, ufak ve büyük balıklar, küçük ve büyük domuz kumbaraları, palyaço ayakkabısı / Cevap: Büyük
110- Öğrenciler, Milli Takım poz veriyor, Ronaldo, liseli öğrenciler törende / Cevap: Forma
111- Dilimlenmiş peynir, gayda çalan adam, tamirci, işçi / Cevap: Tulum
112- Dalgalı saçlı kadın elinde fırça, balıklı makarna, saçları yapılmış kadın, soslu makarna / Cevap: Bukle
113- Havuzda omzuna şişman kadın almış adam, develer, boğa ve matador, ringde iki adam / Cevap: Güreş
114- Maraş dondurması, kızgın demiş çubuk, her tarafı boyalı adamlar, çizgi kavga eden adamlar / Cevap: Dövme
115- Üçgen börek, üçgen metal kolye, yuvarlak içi dışı yazı, börekler / Cevap: Muska
116- Domates, yeşil biber, patlıcan, kabak / Cevap: Sebze
117- Sağ elini kaldırmış heykel sahilde, dans eden mavi kıyafetli kızlar, saatler tablo Salvador Dali Zaman çizimi, kocaman mandal yere tutturulmuş / Cevap: Sanat
118- Havada parende atma, güvercin, motosiklet ile uçma, ponpon kızlar / Cevap: Takla
119- Kırmızı benekli çocuk resmi, sarı gül, denize bakan ev terası, hasta olan ateşi ölçülen çocuk / Cevap: Çiçek
120- Kuru yemişler, atıştırmalık bisküviler, çıtır fıstık ve yer fıstığı, patates cipsi / Cevap: Çerez
121- Arabalar arasında duman çıkıyor, Porche arkasından alev çıkıyor, gümüş renkli araba, kırmızı tır / Cevap: Egzos
122- Gülen adam, sarıklı adam, traş olan adam, gözlüklü adam / Cevap: Sakal
123- Gelin dans ediyor, çayırda beyaz masalar, gelin elinde çiçekler, 2 tane yüzük / Cevap: Düğün
124- Kimsesiz çimlerin üzerinde yatıyor, mutfak robotu, turuncu kıyafetli dilenciler, elektrik süpürgesi / Cevap: Fakir
125- Örgü, plajda uzanan beyaz mayolu kadın, defilede manken bacakları, uzaktan kumandalı uçak uçuran çocuklar / Cevap: Model
126-Silindir çizimi, beherler, 330ml kola kutusu, dalgalı saçlar / Cevap: Hacim
127- Uzanmış ayakkabılarının altı gözüken adam, ayakkabı içliği, halı fleks döşeme, laminat parke / Cevap: Taban
128- Ormanda yol ikiye ayrılıyor, test işaretleme, oy atan adam, male – female yazısı olan form / Cevap: Seçim
129- Golf topu ve deliği, ABD doları, çocuk golf topunu deliğe üflüyor, ellerini birleştirmiş kadın / Cevap: Yeşil
130- Savaş uçağı, savaş gemileri, füze fırlatma, jet uçağı / Cevap: Savaş
131- Maden parçası, savaş gemisi, tren raylarına yatmış adam, kızgın metal / Cevap: Demir
132- Yavru köpek su içiyor, kadın saçını havluyla kuruluyor, köpek havluya sarılı, siyah köpek / Cevap: Islak
133- Tenis filesi, labirent önünde adam çizimi, sahilde kumsalda şemsiye, kağıttan el ele tutuşan adamlar / Cevap: Gölge
134- Kırmızı ayakkabı, sünger, kadın ayağı, çiçek tutturulmuş kadın ayakkabısı / Cevap: Topuk
135- Dünya ve katmanları, pardösü, manto, bina dışını boyama / Cevap: Manto
136- Bilgisayar simgesi, avuç içine yazılmış yazılar, tırnağa yazılmış yazılar, siyah beyaz iki çocuk / Cevap: Kopya
137- Yeşillikler içinde ırmak, uzun uzun ağaçlar, şelale, göl evi / Cevap: Orman
138- Üstü unlu ekmek, adam omzuna dokunuyor, saçlar, dilimlenmiş ekmekler / Cevap: Kepek
139- Büyük ayı takım yıldızı, beyaz ayı, mıktanıslar, elektirik devreleri / Cevap: Kutup
140- Apartman topuk ayakkabı, deniz şehri, çürümüş diş, kırmızı zemin üzerinde beyaz aletler / Cevap: Dolgu
141- Işıklı sütunlu bina, Angela Merkel kadın kollarını yana açmış, elinde bir sürü bira bardakları olan kadın, kurt köpeği / Cevap: Alman
142- Terzi model üstüne çalışıyor, kafası yara olmuş kız çocuğu, iplik ve kumaş, dikiş makinesi / Cevap: Dikiş
143- Siyah elbiseli elinde haç var, turuncu ve beyaz kıyafetli budistler, kırmızı kıyafetli adamlar, boynunda haç olan adam / Cevap: Rahip
144- Renkli kelebek, kırmızı bir işaret, papatyalar, ER harfleri işlenmiş sembol / Cevap: Nakış
145- Başında taç olan kadın, hoş bir hatun, siyah beyaz bir kadın, güzellik kraliçesi / Cevap: Güzel
146- Direkte dans eden kadın, beyaz çadır, ülke bayrakları ve Türk Bayrağı, elektrik telleri / Cevap: Direk
147- Yuvarlak lavabo ve musluk, büyük uydu anteni, çömlekler, her tarafı uydu anteni dolu bina / Cevap: Çanak
148- Kabile üyeleri, sarı Anadol araba, film afişleri, yüzleri boyalı adamlar / Cevap: Yerli
149- Pense, buz pateni, büyük gemi, hapşıran adam / Cevap: Burun
150- Beyaz un, poğaça, peynirli börek, üzerinde kırmızı güller olan pasta / Cevap: Hamur
151- Fare – sıçan, uzanan adam tv izliyor, anahtar kapıda, golf sahası / Cevap: Delik
152- Mavi uçan kelebek, örümcek ağında su damlası, şarap kadehi, köpük balonu / Cevap: Narin
153- Öküzlerle tarlayı süren adam, biçerdöver hasat yapıyor, bitki diken adam, manavda sebzeler / Cevap: Tarım
154- Apple marka bilgisayar, pantolonlu kadın, araba dik durumda kaza yapmış, duvar kağıtlı oda / Cevap: Dikey
155- Eski bir tüfek, ok üstünde kuzey güney işareti, madalyon, eski bir tabanca / Cevap: Horoz
156- Demir yolları, makas ve mezura, babasının yanaklarını sıkan kız, taş kağıt makas yapan eller / Cevap: Makas
157- Peynir çeşitleri, yarım elma, ekmek, salam / Cevap: Dilim
158- Büyük bir alan insanlar var, dekoratif bar, garip bir lamba, binalar / Cevap: Beton
159- Termik santral bacaları, kara tren, ütü, çaydanlık / Cevap: Buhar
160- Gözlüklü papyonlu adam, dolardan uçak, çalışan insanlar, bitmiş tuvalet kağıdı / Cevap: Kağıt
161-Kol düğmesi, eski televizyon, masa lambası, kafalarında kocaman şapka olan askerler / Cevap: Düğme
162- Su toplanan yer, baraj yapan futbolcular, frikik atan futbolcu, akan su çağlayan gibi / Cevap: Baraj
163- Boyanan araba, ceket, üstü çıplak beyaz etekli kadın, tamirde araba / Cevap: Astar
164- Çamurda insanlar, her tarafı çamur olmuş araba, çanak çömlek, ayak izi / Cevap: Çamur
165- Rulet, zarlı kumar oyunu, as ve papaz, 777 gelmiş şans makinesi / Cevap: Kumar
166- Arabaya yağ koyma, traş olmuş genç, saçları yapılan kadın, yol çalışması / Cevap: Bakım
167- Portakallar, yeşil limonlar, kesilmiş kiviler, ortadan ayrılmış şeftali / Cevap: Meyve
168- Bir bitki, ceviz ve salçalı ekmek, domatesli bir sos, pastırma / Cevap: Çemen
169- Papaz – kız – vale, kara sinek konmuş, kara sinek, royal floş / Cevap: Sinek
170- Şirin bir bebek, çikolata, yavru köpek, renkli şekerler / Cevap: Tatlı
171- Üzerinde üzüm olan kekler, uzay aracı – füze, şınav çeken adam, örgü ve şiş / Cevap: Mekik
172- Güneşte kıyafetli yanmış adam, zıplayan adam, koşu yapan kadın, beyaz tişörtlü adam / Cevap: Atlet
173- Şömine ateşi, petrol kuyusu, yanan ocak, kömür kamyonları / Cevap: Yakıt
174- Fatura ve fişler, banyo fayansları, su akan yer, hesap yapan kadın ve adam / Cevap: Gider
175- Saçı yapılı kadın, gürz, tokmak, yeşil kıyafetli kadın / Cevap: Topuz
176- Patika yolu olan arazi, elinde su yatağı olan adam sahilde, yatak odası, uzanmış kadın / Cevap: Yatak
177- Mavi su torbası, kızgın demir, dumanı tüten kahve, şömine ateşi / Cevap: Sıcak
178- Motosiklet yarışı, vapur, uçak kanadı ve motoru, elektrikli testere / Cevap: Motor
179- Yavru köpek, kedi ve köpek yavrusu, yavru ördek, yavru fil / Cevap: Yavru
180- Diş fırçalayan kadın, bıyıklı adam, çocuğu azarlayan gölge, çocuğu azarlayan anne / Cevap: Fırça
181- Fırat gazetesi, murat yazan takı, kurt resimli kolye, sabah gazetesi / Cevap: Künye
182- Yeşil okey işareti, geometrik şekiller, açılı şekil, check işareti / Cevap: Doğru
183- Tahta, duş altlığı, küçük gemi, sandal / Cevap: Tekne
184- Araba lastiği, sübap, bisiklet tekeri pimi, el pompası / Cevap: Supap
185- Kol saati, teker sistemi, kemer, kol saati / Cevap: Kayış
186- Kız çocuğu, aday sürücü, makyaj yapan kadın, başörtülü kadın / Cevap: Sürme
187- Kalabalık, rengarenk şekerler, diş fırçalayan kadın, diş fırçası ve macun / Cevap: Macun
188- Sapanla taş atan çocuk, düşük bel pantolon, çatalların ucuna batırılan meyveler, ikiye ayrılan orman yolu / Cevap: Çatal
189- İddaa maçları, gazete ilanları, hürriyet gazetesi, kupon / Cevap: Kupon
190- Tohumlama yapma, çeşitli ekmekler, sandviç, traktör / Cevap: Ekmek
191- Susamlı simitler, direksiyon, can simidi, yüzme simidi / Cevap: Simit
192- Altın paralar, parçalanmış cep telefonu, tamir yapılan dizüstü bilgisayar, eski madeni paralar / Cevap: Bozuk
193- Uzanmış kadın, kahverengi şeker, üstü çıplak arkası dönük kadın ve adam, çocuk ve annesi / Cevap: Esmer
194- Saat, güneş saati, takvim, 2013 yazısı / Cevap: Zaman
195- Vale, masa, kadın bacağını tutmuş, kırık bacak röntgeni / Cevap: Bacak
196- Çizimler, metal parçalar, buz paketi, inşaat tahtaları / Cevap: Kalıp
197- Takvim, duvar saati, saat 12, güneş saati / Cevap: Zaman
198- Çekmece, açılır cep telefonu, karda köpekler, çekmece içinde birşeyler / Cevap: Kızak
199- Kağıt para, rexona, adidas çanta, rolex kol saati / Cevap: Sahte
200- Yuvarlak şekil, parmaklıklar arkasında insanlar, hapishane, pembe bir şey / Cevap: Hücre
201- Pamuk prenses, çizgi film, kırmızı başlıklı kız, Hansel ve Gratel / Cevap: Masal
202- Uçan balon, motosiklette askerler, kırmızı motosiklet yanında oturma yeri, uçan renkli balon / Cevap: Sepet
203- Demirci, tokat atılan çocuk, siyah kartal şekilleri, kesme dondurma / Cevap: Dövme
204- Şarkı söyleyen adam, bir bitki, Edi ve Büdü, simit / Cevap: Susam
205- Kremlin Sarayı, kumral kadın, güller arasında kadın, kızıl derili / Cevap: Kızıl
206- Süt içen kirpi, askeri araç. avuç içinde sevimli kirpi, yolda askeri araç / Cevap: Kirpi
207- Dumanla haberleşen kızıl derililer, akıllı cep telefonu, cep telefonu mesajları, duman / Cevap: Mesaj
208- Tekne ve balina, turuncu suda yüzen bot, koşuda start çizgisi, su kaydırağı / Cevap: Şişme
209- Beyaz saçlı insanlar, cansız manken, Erol Evgin şarkı söylüyor, gök kuşağı saçlı kadın / Cevap: Peruk
210- Beyaz çerçeveler, ayaklı çerçeve, kırmızıya boyanan çerçeve, beyaz duvar / Cevap: Tuval
211- Garip kıyafetli kadın, şato kale gibi bir yer, yüksek camlı bina, emo gibi giyinmiş kızlar / Cevap: Gotik
212- Kırmızı araba, uğur böceği, siyah bir böcük, ilk resimdeki arabadan / Cevap: Böcek
213- Mont, pardösü, kabarık mont, kadın pardösüsü / Cevap: Kaban
214- Köpek – kedi – tavşan, tavuk ve civcivler, inek, köpek ve kediler / Cevap: Evcil
215- Cami minaresinde yazılar, cami minarelerinde ay yıldız, mavi ışıklı oruç tut sıhhat bul, cami yazıları /Cevap: Mahya
216- Siyah beyaz öğrenciler, doktorlar, kasaplar, mavi okul üniformalı çocuklar / Cevap: Önlük
217- Alet çantası, sarı tatlılar, yağda pişen hamurlar, metal boru / Cevap: Lokma
218- Portreli saç modeli, tıraş bıçağı, 3 başlıklı tıraş makinesi, Ronaldo resimli saç / Cevap: Tıraş
219- Kulaklarını açan çocuk, inşaat aracı gezide Poma :), iş makinesi, tasa bir şey koyan el / Cevap: Kepçe
220- Boğa, matador, tavus kuşu, üstü çıplak kaslı erkek / Cevap: Erkek
221- Yola düşmüş kaya parçası, engelli koşu, yol barikatı, duvardan atlayan adamlar / Cevap: Engel
222- Kurt, aslanlar, kükreyen aslan, ayı / Cevap: Vahşi
223- Kola kapakları, en güzeli Niğde gazozu, limonlu buzlu içecek, kapaklardan yapılmış sepet / Cevap: Gazoz
224- Fıstıklı baklava, dürümler, döner dürüm, fıstıklı sarma baklava / Cevap: Dürüm
225- Facebook sayfası, tel örgülere bakan Yahudiler, koltuk lamba – oda, Berlin duvarı / Cevap: Duvar
226- Topuklu ayakkabı, sahil kendi, çürük diş, tekerlekli sandalye / Cevap: Dolgu
227- Kurşun asker, garip bir kuş, kedi, elinde silah olan adam / Cevap: Bıyık
228- Ensesi ve kolları kızarmış hatun kişi, yanmış tava, kızarmış kol ve deri resimleri, yanmış tost ekmekleri / Cevap: Yanık
229- Işıklı kent fotoğrafı, yukarıdan çekilmiş evler, şehrin su üstünde yansıması, İstanbul haritası / Cevap: Şehir
230- Şiş kebap, Adana tabağı, Adana şişleri, kuzu şiş / Cevap: Kebap
231- Ufak kürek – tırmık aletler, uçan kartal, ayı, oyuncak kapma oyun makinesi / Cevap: Pençe
232- Dört yol kavşak, BMW tekerleği amblemi, şişko adam, atom marul / Cevap: Göbek
233- Karda araba, ışıklı Hallowen fenerleri, sebze yemeği, kel adam kafası / Cevap: Kabak
234- Siyah beyaz Wanted resmi, mutfak araçları, oyuncak, otomobil üretim bandı / Cevap: Robot
235- Askeri araç, duvar saati 8:10, gökyüzünde parlak yıldızlar, boynunda dövme olan kadın / Cevap: Akrep
236- Araç çalışma mantığı, düzeneği anlatan resim, bisiklet, araba vitezi! / Cevap: Vites
237- Kıl dönmesi resmi, su altında uçak enkazı, su altında gemi enkazı, ayak baş parmağı resmi / Cevap: Batık
238- Bekleyen ve çalışan insanlar, çember çevre ve alan formülü, lüks salon, çember şeklinde yan yana binalar / Cevap: Daire
239- Zincir, garip yeşil şeyler, fasulyeye benziyor, bisiklet zinciri / Cevap: Bakla
240- Tekli koltuk, bina giriş kapısı, Bruce Lee tekme atıyor, et – pilav – patates tabağı / Cevap: Döner
241- Gemiler adaya inmiş insanlar resmi, Newton’un kafasına elma düşerken resim, odunla ateş yakmaya çalışan mağara adamları, Mars’ta uzay aracı / Cevap: Keşif
242- Kaya içinde altınlar, kolunu bükmüş adam, yaprak gözenekleri, kömür madeni / Cevap: Damar
243- Dans eden insanlar, Herkes için CHP yazısı, MHP amblemi, köpük içinde kalmış insanlar / Cevap: Parti
244- Uçan balık, halk oyunları gösterisi, yuvarlak masa şövalyeleri, askeri yemin töreni / Cevap: Kılıç
245- Araba göstergesi, Çakmaktaş ve Moloztaşlar arabada, Anıtkabir önünde yürüyen askerler, süper loto kuponu / Cevap: Devir
246- Kırmızı güller, üst üste dolarlar, iskambil kağıtları, üst üste yığılmış odun resmi / Cevap: Deste
247-Kronometreye benziyor, su saati, elektrik saati, araba hız göstergesi / Cevap: Sayaç
248- Sarı civciv Tweety, Pistol otels yazan karikatür, top kaleye girmek üzere, start – finish yazan koşu parkuru / Cevap: Çizgi
249- Micheal Jordan basketbol sahası, binaya giriş yolu, boş ev, beyaz tekli koltuk / Cevap: Parke
250- Sigara içen adam ayak ayak üstüne atmış, Fidel Castro puro içerken, Sherlock Holmes pipo içerken, yeşil bir bitki tarlası / Cevap: Tütün
251- Geometrik şekil açı, dev ekran LCD televizyon, duble otoyol, Hummer jip, / Cevap: Geniş
252- Ellerinde Esad – Esed fotoğrafları olan askerler, kadın belinde mezura önünde meyveler, meyve yiyen kadın elinde baskül, askeri araçlar meydanda devasa kırmızı bayrak / Cevap: Rejim
253- Halk oyunları oynayan kızlar, ortadan kırma tüfek, tekme atan eşek, telde iki kuş / Cevap: Çifte
254- 13 rakamı kanla yazılmış gibi, nazar boncukları, kara kedi, merdiven altından geçen kadın / Cevap: Batıl
255- Su şişesi, sarı işleme oya, 3 pırpır asker rütbesi, sarışın kadın / Cevap: Sırma
256- Kola kutusu, kollarını açmış adam, kasa açan adam, kapı kolunu tutmuş el / Cevap: Açmak
257- Tiyatro maskeleri ve sahne, ördek – kaz ayakları, yaprak üzerinde kurbağa, film sahnesi / Cevap: Perde
258- Bina üstünde devasa anten, yağmurlu havada arabalar, polis elinde tabanca gibi bir şey, yeşil ekranda daireler / Cevap: Radar
259- Üç kız çocuğu gülüyor, sokakta yolda resim yapan adam, duvara resim yapan çocuklar, Atatürk elinde dürbün ve askerler / Cevap: Çizme
260- Uzun bir oda, askerler yatakhanede, hastalar yatakta, Nazi toplama kampı / Cevap: Koğuş
261- Siyah elbiseli kadın, çatı kenarı ve çatı su gideri, koltuk kenarı, halı / Cevap: Saçak
262- Cam şişeler içinde şekerler, renkli şekerler, susamlı şeker, 4 resimde de şeker / Cevap: Akide
263- Askerler hazırolda duruyor, kavanozda kahve dökülmüş, knor marka çorba, kıyafetler mağaza /Cevap: Hazır
264- Satılık tabelası anahtar ve para, kurbanlık koyun satışı el sıkışan adamlar, uydun anteni ve cihazı, yırtıcı bir kuş / Cevap: Alıcı
265- Uçak motoru, çim biçme makinesi yan yatmış, döner ustası, traş olan adam / Cevap: Bıçak
266- Facebook kaydol sayfası ekran görüntüsü, kamera ile çekim yapan kadın, ses stüdyosu, rec yazılı buton / Cevap: Kayıt
267- Klavye yada fare giriş ucu, siyah topuklu ayakkabı, çorap, ucu beyaz renkli kablolar / Cevap: Soket
268- Petek bal ve arılar, ateşlenmiş tabanca ve mermi, sis ve biber gazı kapsülleri, arı yuvası / Cevap: Kovan
269- Kıvanç Tatlıtuğ dizisi tvde, Venedik, ovanın içinden su geçiyor, çürük diş / Cevap: Kanal
270- Beyaz lokum gibi, kağıt helva arası dondurma, fıstıklı – kakaolu tatlı, irmik tatlısı / Cevap: Helva
271- Kangal sucuk, Karahisar Kalesi, kaymak, beyaz top gibi bitki / Cevap: Afyon
272- Pembe kıyafet – pembe ayakkabı – pembe makyaj malzemeleri, börek, şekerli çilek, ayağına bir şey döküyor / Cevap: Pudra
273- Bazuka ve asker, füze, uzay mekiği fırlatılıyor, füze uçuyor / Cevap: Roket
274- Pembe kaplı akıllı cep telefonu, Canon fotoğraf makinesi, mermi ve silahlar, koltuk üstünde sarı örtü /Cevap: Kılıf
275- Bim torbaları, 156 yazan asker fotoğrafı, lipton çay, renkli alışveriş çantaları / Cevap: Poşet
276- Resmi lüks araç, notalar – müzik işaretleri, orkestra konser veriyor, Türkiye bayraklı ve koltuklu oda /Cevap: Makam
277- Yeşil uzun bitkiler, sedirden bahçe masası ve sandelyeler, kesme tahtası üzerinde et ve sebzeler, yeşil bir bitki kavanozda / Cevap: Bambu
278- Midye kabukları, tahta işlemeli kutu, beyaz topuklu ayakkabı, ensesinde yara – ensede yara / Cevap: Sedef
279- Ponpon kızlar, elinde davul olan adam ve taraftarlar, statta seyirciler, elinde ponpon olan mavi kıyafetli kız / Cevap: Amigo
280- Çift yüzük, çift kişilik yatak, Kadir İnanır, 4 yaşlı kadın (Altın Kızlar) / Cevap: Altın
281- Gaziler selam duruyor, fıstıklı baklava, fıstık, domatesli salata / Cevap: Antep
282- Kraker, suşi, dalgıç, olta / Cevap: Balık
283- Uçak motoru, yan yaran çim biçme makinesi, döner ustası, traş olan adam / Cevap: Bıçak
284- Kol saati, halhal, altın takılar, ayak dövmesi / Cevap: Bilek
285- Maydanoz, yeşil soğan, dereotu, çiçek / Cevap: Demet
286- Yas pasta mumu üfleyen kız, ağaç dalında nazar boncukları, dua eden kız, fener balonları / Cevap: Dilek
287- Nokia telefon, telefon, dev televizyon, Casio saat / Cevap: Ekran
288- Oyun hata vermiş gibi 4 resim – soruda resimler yok / Cevap: Eksik
289- Un, kıyafet yarışması, Survivor, taş eleme altın arama / Cevap: Eleme
290- Ekmekler, mutfak, taş ocak, mikrodalga / Cevap: Fırın
291- Kibrit ve dinamit, ilaç kapsülü, kadife etek, mum / Cevap: Fitil
292- Galatsaray bayrağı, Fenerbahçe bayrağı, Beşiktaş bayrağı, firma bayrakları / Cevap: Flama
293- Kıvanç Tatlıtuğ, metalik spor araba, küçük balık, metal 925 / Cevap: Gümüş
294- Tarlada çalışan kadınlar, makara, tekne ucu, çapa yapan kadınlar / Cevap: Irgat
295- Balıklar, tıka basa dolu otobüs, depo, kalaslar / Cevap: İstif
296- Göğüs kaburga resmi, dövüşen adamlar, kuşlar, aslan / Cevap: Kafes
297- İğneler, çizgi film kahramanı, kurtarma aracı, çengelli vida / Cevap: Kanca
298- Uzun pardesü, araba motoru açık, prezarvatif, Atatürk dağda uzanırken / Cevap: Kaput
299- Ağaçta kaybolan kız ilanı, gazete küpürü,kumun içinde anahtarlar, cenaze töreni / Cevap: Kayıp
300- Masa altı çekmece, çalışma masası takımı, çekmeceler, yeşil renkte ofis eşyası / Cevap: Keson
301- Rusça levya, McDonalds dükkanı, Rusça yazı, Rus gazetesi / Cevap: Kiril
302- 1+1=2 işlemi, sahanda yumurta, ketçaplı makarna, labirent / Cevap: Kolay
303- Eliyle silah işareti yapan asker resmi, c:\_ işareti, köpeğe dur işareti yapan adam, asker / Cevap: Komut
304- Hamburger, sulu yemek, ızgara, mangalda et / Cevap: Köfte
305- Eşek kulaklı çocuk fotosu, kadının ağzı açık adam kadına fısıldıyor, Dj, fil / Cevap: Kulak
306- Gri renkte, altın, ağaçlar, gümüş 1000gr silver / Cevap: Külçe
307- Camide minberi, Recep Tayyip Erdoğan, Barrack Obama, mahkeme salonu / Cevap: Kürsü
308- İnek Şaban, Güdük Necmi, Badi Ekrem, Kel Mahmut / Cevap: Lakap
309- Penguen dergisi, Uykusuz, Leman kapağı, Charlie Hebdo / Cevap: Mizah
310- Terlik, 3 renk fırça, fırça, ayakkabı koyma yeri / Cevap: Nalın
311- Hababam Sınıfı Ormanda, tahta oyma, kabak dolması, izciler / Cevap: Oymak
312- Gelin damat, ahçı tatlı yapıyor, araba boyama, doğum günü / Cevap: Pasta
313- Kağıt oyunu, aynı kıyafette iki kadın, mavi elbiseli iki kadın, iskambil oyunu / Cevap: Pişti
314- Hava durumu, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, form, Tom Cruise / Cevap: Rapor
315- Coca Cola kapağı, Nuri Alço, Polis, silah / Cevap: Rozet
316- Kahvaltı sofrası, horoz ve yön göstergesi, kahve ve kruvasan, esneyen bornozlu kadın / Cevap: Sabah
317- Arap kralı, el, duş, sıvı sabun / Cevap: Sabun
318- Kopya kağıdı, araba süren adam, test, öğrenciler / Cevap: Sınav
319- Kepekli saç, elma ve şişede sıvı, üzüm ve şişe, saçı taranan çocuk / Cevap: Sirke
320- Ekmekler, vidalar, araba lastiği değiştirme, Trabzon ekmeği / Cevap: Somun
321- Saçını yaptıran kadın, duvar resmi, duvar yazısı, temizlik deterjanı / Cevap: Sprey
322- Buğday başakları, kaşık pirinç, mısır taneleri, arpa / Cevap: Tahıl
323- Polis aracı, twitter follow butonu, penguenler, güvenlik kamerası / Cevap: Takip
324- Eski tahta parçası, duş altlığı, motor, kayık / Cevap: Tekne
325- Metrobüs, sünnet olan çocuklar, Tayyip Barzani Diyarbakı açılış töreni, kadın / Cevap: Toplu
326- Bakteri, norton yazılı sarı kutular, bilgisayar uyarı yazısı, grip kadın burnunu siliyor / Cevap: Virüs
327- Ay, köfte ekmek, altın, kol saati / Cevap: Yarım
328- Kasa, Orhan Pambık (hiç sevmem), Elif Şafak, post cihazı / Cevap: Yazar
329- Göl kenarında iki ev, bitkilerin sardığı hurda araba, suşi, balık / Cevap: Yosun
330- Demir parçalı ayakkabı, telle yapıştırılmış yara, tamirat yapan alet, zımba / Cevap: Zımba
331- İnşaat alanı, renkli alfabe, Sharon Stone Temel İçgüdü filmi ünlü sahne, Temel Reis / Cevap: Temel

Sponsor Reklam

332-  Kömür maden işçileri, yeşil soda şişesi, mavi elmas, bozuk madeni paralar / Cevap: Maden
333- Balerin yada jimnastikçi, saçları toplu kadın, flamengo kırmızı elbiseli kadın, Moğol savaşçısı / Cevap: Topuz
334- Kızıl çocuk, bahçede oynayan çocuk, kızamık hastası bebek, bahçede çocuk / Cevap: Çiçek
335- Taksim meydanı, sahil kendi, ev, taş kiremitler / Cevap: Beton
336- Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan, Brad Pit / Cevap: Sakal
337- Yeşil ağaçlar, karla kaplı ağaçlar, sonbahar, mavi çiçekli ağaçlar / Cevap: Orman
338- Micheal Jackson, terzi, bel ölçüsü alan terzi, tiyatro / Cevap: Prova
339- Kol saati, golf vuruşu, cüzdanda paralar, golf topu / Cevap: Yeşil
340- Teflon tava, büyük gemi çapası, kaya gibi, inşaat demirleri / Cevap: Demir
341- Salata, kadın figürü, firavun maskesi, mumya tabutu / Cevap: Mısır
342- Maraş dondurması, küçük çocuğu sıkıştırmışlar, dövme, dondurma resmi / Cevap: Dövme
343- 4 tekerlekli oyuncak, 3 tekerlekli bisiklet, piyano, kablolar / Cevap: Pedal
344- Uzun atlama, 100 metre koşusu, disk fırlatma, cirit atma / Cevap: Atlet
345- Taramalı tüfek, beyaz şapka, siyah beyaz kundura, demir dayak aleti / Cevap: Mafya
346- Motosiklet, bisiklet, Harley Davidson motor, kasklı bisiklet süren çocuk / Cevap: Gidon
347- Uyuyan bebek, kirli çamaşırlar, piknik, alışveriş sepetinde uyuyan bebek / Cevap: Sepet
348- Christiano Ronaldo, akarsu, futbol maçı, dağlar / Cevap: Baraj
349- Havuz, artistik patinaj, düzenek resmi, makarna salatası / Cevap: Burgu
350- Dolar ve fiş, hesap makinesi, abaküs, karalanmış tahta önünde adam / Cevap: Hesap
351- Asansör kapısı, takım elbiseli adam, askerler, eski radyo / Cevap: Düğme
352- Boyoz ve çay, çekirdek  çiğdem, İzmir saat kulesi, simit / Cevap: İzmir
353- Yaşlı insanlar, kaplumbağa, inanılmaz sıkışık trafik, salyangoz sümüklü böcek / Cevap: Yavaş
354- Terazi, sahilde amuda kalkma, jimnastik, bileklik / Cevap: Denge
355- Çay simit, tekerlek simidi ile denize girenler, direksiyon, can kurtaran simidi / Cevap: Simit
356- Güvercin, uçak, drone insansız hava aracı, bilet / Cevap: Beyaz
357- Topuklu kadın ayakkabısı, araba pedalları, dalgıç, parke / Cevap: Taban
358- İstanbul, devasa hamburger, spor ayakkabı, Steve Jobs / Cevap: Boğaz
359- 320d yazılı araba, mankenler, örgü şiş iplik, planör uçak / Cevap: Model
360- Diş protezi, keman, güreşçiler, asma köprü / Cevap: Köprü
361- Ünlü oyuncu, Candan Erçetin, kabile Kızılderili, meydanda ordu / Cevap: Kızıl
362- Kavanozlar, tavalar, eski Ericson cep telefonları, dergiler / Cevap: Kapak
363- Hasta kadın, köpek ve kelebek, yarımada, topuklu ayakkabı / Cevap: Burun
364- Sırtlarının dönmüş çift, viski ve puro, sandviç, nezle grip olmuş kadın / Cevap: Soğuk
365- Kalp monitörü, davula benzer çalgı aletleri, metronom, dans eden çift / Cevap: Ritim
366- Topuklu ayakkabı, sivrisinek, keskin demir çiviler, yeşil biber / Cevap: Sivri
367- Bebek, Route 66 yazan yol ve klasik araba, araba tekerleği, öpüşen çocuklar / Cevap: Yanak
368- Fincan, kahvehane, gülen Afrikalı zenci kadın, Starbucks fincanı / Cevap: Kahve
369- Geyikler su başında, yavru inek süt emerken, atlar, sigara tüttüren maymun / Cevap: İçmek
370- Film çekimi, bakışan kadın ve erkek, kırmızı elma ve formül, mıknatıs / Cevap: Çekim
371- Bateri ve baterist, elinde ekmek koşan çocuk, şarap ve yemek,  / Cevap: Baget
372- Sapan kullanan çocuk, tamircinin d.tü :), poğaçalar, ikiye ayrılan yok  / Cevap: Çatal
373- Excel tablosu, et yemeği, etler satır baharatlar, sarıya boyanmış yazı  / Cevap: Satır
374- Türün sigara, lahana ve yaprak sarması, kaset ve kalem, fıstıklı baklava  / Cevap: Sarma
375- Siyah beyaz vatoz balığı, beyaz at karlar üstünde, yengeç, leopar yada çita  / Cevap: Benek
376- Fincanda Türk kahvesi, sahilde güneş yağı süren kadın, karnına su torbası koyan kadın, yangın  / Cevap: Sıcak
377- Mahkum ve pranga, demiryolu işçileri, hapishane parmaklıkları, balık  / Cevap: Demir
378- Mısır piramitleri, kaslı Arnold, ilimünati simgesi, pizza dilimi  / Cevap: Üçgen
379- Şaşkın bebek, kedi ve köpek yavruları, yaş pasta, lokumlar  / Cevap: Tatlı
380- Lastik tekerlek, perde, sıva aleti mala, siyah beyaz kadın gözleri  / Cevap: Desen
381- Alet edevat, Brezilya Mili Futbol takımı, yıldızlar, takım elbise  / Cevap: Takım
382- Midye dolma, fındık, ağaçlar dere, rafadan yumurta  / Cevap: Kabuk
383- Kepek ekmek, hoş güzel hatun, kahverengi şeker, Kim Kardeshian  / Cevap: Esmer
384- Oyuncak kutuları, yeşil el arabası, gol arabası, katır arabası / Cevap: Araba
385- Teknenin alttan görünümü, yan yatmış tekne, burunların tutan insanlar, uçan balonlar / Cevap: Salma
386- Sulu köpek, hamburgerler, kağıt mendil, browni kek / Cevap: Islak
387- Yanan ocak, odunlar, benzin dolduran kadın, kömür / Cevap: Yakıt
388- Askeri araç, kayık takımı, kumda sahilde oynayan bebek, fırıncı ve ekmekler / Cevap: Kürek
389- Tohum ve toprak, buğday, sandviç, traktör / Cevap: Ekmek
390- Midye dolması, kalem, fork lift, yaprak sarması / Cevap: Dolma
391- Mahkumlar kaçmış, göçmenler bot üstünde, karton sigaralar yakılıyor, patlak su borusu / Cevap: Kaçak
392- Askeri jip, arı, karınca , uydu / Cevap: Anten
393- kuşlar, fok balığı, Brad Pit, sarman kedi / Cevap: Bıyık
394- Pirinç, kamp yapanlar, kaynak işçisi, İskoç gayda çalıyor / Cevap: Tulum
395- Gülen zenci çocuk, Homer Simpson, baş parmak, sarı gülen kukla / Cevap: Mutlu
396- Çocuk ve motor, havuzda şişme bot, maket uçak ve pilot, arabada çift / Cevap: Taşıt
397- Gemi önünde araba, oturan insanlar, elektrik panosu, güneş enerjisi / Cevap: Panel
398- Ekskavatör, depoda mallar, Bob Ross resim yapıyor, su altında dalgıçlar / Cevap: Palet
399- Sıpatula ile kapatma, dişlerini fırçalayan çocuk, inşaat işleri, çubuk şekerler / Cevap: Macun
400- Kare şeklinde karolar, salata tabağı, siyah bluzlu kadın, Ortaköy Camisi / Cevap: Kayık
401- Eski kitap, yeşil renkli kadın gözü, devasa büyüklükte ağaç, kaslı erkek kolu / Cevap: Kalın
402- Eflatun kıyafetli balık etli kadın, tır üstünde devasa kamyon, kösele ayakkabılar, meclis salonu / Cevap: Büyük
403- Albert Einstein, sörf ve dalga, snowboard, satranç takımı / Cevap: Tahta
404- Elinde megafon bağıran adam, renkli yazıcı, metal bir sistem, göğsünü tutan kadın / Cevap: Baskı
405- Yeşil vadi, çalar saat, yatak odası, mercek sistemi / Cevap: Yatak
406- Dünya katmanları, uzun pardösülü kadın, kabanlı kadın, dış cephe izolasyon inşaatı / Cevap: Manto
407- Banyo lifi, lavabo, hesap makinesi ve fişler, fatura ve bozuk paralar / Cevap: Gider
408- Kulak ve küpeler, hızma ve burun, göbek ve piercing, tuvalet / Cevap: Delik
409- Babetler, bisiklet freni, topuklu ayakkabı, ucu metal kablo / Cevap: Pabuç
410- Konser, klasik müzik orkestra, piyano, kulaklık / Cevap: Müzik
411- Ayda astronotlar, palmiye ağacı sahil, develer çöl, şemsiye şezlong / Cevap: Gölge
412- Kaldıraç, yaylı alet, yanağı sıkılan çocuk, bayan kuaförü / Cevap: Makas
413- Çikolata, akılı telefon, araba yerde parçalar, yapboz / Cevap: Parça
414- Ormanda çocuk, cenazede çocuk, yerde cüzdan, balık Nemo / Cevap: Kayıp
415- Kova tavuk, futbol taktiği, spor araba, uçak / Cevap: Kanat
416- Türk kahvesi fincanda, deniz dalgası, elinde biralar kadın, banyoda bebek / Cevap: Köpük
417- Yol ayrımında adam, piyango bileti, menü, oy kullanma sandık / Cevap: Seçim
418- C=2pr çember, elinde fidan, yeşil dünya eller, dünyanın ekvator çizgisi / Cevap: Çevre
419- Mezuniyet, Hristiyan din adamları, savcılar avukatlar, Yahudi din adamlar / Cevap: Cüppe
420- Jack Nicholson, bağıran kadın, pastırma, insan vücudu / Cevap: Sinir
421- Çamur güreşi, çömlek yapımı, çamurda çocuk, kerpiç dökümü / Cevap: Çamur
422- Ferrari, Porche araba, metaller üst üstte, tahtalar / Cevap: Plaka
423- XXXX’xxx yazısı, düğün pastası, bir çeşit tatlı kek, erişte / Cevap: Kesme
424- Mezarlıkta el, korkunç çocuk, vampir kadın, It filmi O palyaço
425- Plak çalar, gramafon, eski araba, Anadol araba / Cevap: Pikap
426- Excel, yazılar, zaman resmi, Salvador Dali resmi / Cevap: Tablo
427- Sakallı adamlar, evsiz anne bebek, ev aletleri, sakallı adamlar / Cevap: Fakir
428- Koltuk sehpa, üstü gül kek, cevap anahtarı, paralar / Cevap: Kağıt
429- Uzun çit, 110 yol tabelası, 5 kişilik yazısı, harita / Cevap: Sınır
430- Karnesi almış üzgün çocuk, kurşun kalem ucu, bantlı gözlük, alçıda ayak / Cevap: Kırık
431- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, kanun müzik aleti, yargıç tokmağı, müzik / Cevap: Kanun
432- Renkli tükenmez kalemler, Top Gun Tom Cruise, Michael Schumacher F1 arabası, Şener Şen uçakta / Cevap: Pilot
433- Suda yüzen bebek, sevgili resimleri, eski resimler, Micheal Jackson plağı / Cevap: Albüm
434- F1 arabası, F1 arabaları, yarış, F1 pisti / Cevap: Viraj
435- Aynı resmi çizen insanlar, fotokopi makinesi, koyun kuzu, sınavda öğrenciler / Cevap: Kopya
436- Klarnet, flüt, zurna, saz çalgılar / Cevap: Çalgı
437- Havuç, enginar, patlıcan, mısır / Cevap: Sebze
438- Banyo, göl, sepette bebek, ağda balıklar / Cevap: Tekne
439- Uyduya benzeyen taş, katlamalı takvim, 100 metre koşu dünya rekoru, uçak kalkış panosu / Cevap: Zaman
440- Rakı şişesi, dalgalı saçlı kadın, kadın elinde papağan, silindir ve koni / Cevap: Hacim
441- Beyaz güvercin, gösteri yapan bisiklet, gün batımında takla, havuza atlama / Cevap: Takla
442- Kurşun kalem, okey işareti, pergel, cetvel / Cevap: Doğru
443- Mavi deney tüpler, Albert Einstein, roket çizimi, DNA zinciri / Cevap: Bilim.
444- Pembe ayaklı masa, yırtık iskambil kağıtları, koşu, alçı / Cevap: Bacak
445- Kurbanlıklar, arabalar, balık tezgahları, köylü kadınlar / Cevap: Pazar
446- Rulet masası, zar atan adam, poker, slot makinaları / Cevap: Kumar
447- Temizlik görevlisi, Levent Kırca, diş temizliği, çocuğuna kızan anne / Cevap: Fırça
448- Kalp şeklinde pasta, mantı, poğaçalar, peynirli börek / Cevap: Hamur
449- Spiral şeklinde sayılar, takvim yaprakları, kum saati, saat / Cevap: Zaman
450- Papaz kız oğlan, flush iskambük, hamburger, sivrisinek / Cevap: Sinek
451- Maymun ağzında muz, elma yiyen bebek, ananas tutan kız, karpuz / Cevap: Meyve
452- Yolda arabalar, uçurum, tabak yalayan çocuk, kumsalda sandalyeler / Cevap: Kenar
453- Kuru soğan, dört yapraklı yonca, çam ağacı, mor çiçekler / Cevap: Bitki
454- Civcivler, zürafa, köpek, gergedan / Cevap: Yavru
455- Bebek, turuncu kapüşonlu adam, zenci çift, uzak doğulu gülen adam / Cevap: İnsan
456- Kızılay, çadır kent, çadırda insanlar, çadır / Cevap: Çadır
457- Olay yeri girilmez, gri malzemeler, metre ve mavi bant, arabalar kara yolunda / Cevap: Şerit
458- Hapishane, yeşil şekiller, mapushane, kırmızı yuvarlaklar / Cevap: Hücre
459- Ekmek, polis yırtmaçlı kadını tutukluyor, güzel bacaklı hatun, göl kenarı / Cevap: Topuk
460- Jonny Depp, motosiklet, Karl Dogo, traktör / Cevap: Sürme
461- Metal silindir, motosiklet, vapur, uçak kanadı / Cevap: Motor
462- David Beckham, Zlatan Ibrahimoviç, futbol maçında kavga, Maraş dondurması / Cevap: Dövme
463- Kahverengi deste, barış çubuğu, kulak çöpü, suşi / Cevap: Çubuk
464- Araba kullanan kadın, köprü su yolu, profil resmi, mavi elbiseli kadın / Cevap: Kemer
465- Pencereden ışık geliyor, dalgıç mavi deniz, tarihi bina, bulutlar arasında güneş / Cevap: Hüzme
466- Kafe, kırmızı pencereler, dükkan önü, kırmızı güneşlikler / Cevap: Tente
467- Matador ve boğa, boğa güreşi, deve güreşi, İspanya matador gösterisi / Cevap: Güreş
468- Denzel Washington, Will Smith, Eddie Murphy, Morgan Freeman, dört ünlü zenci adam / Cevap: Aktör
469- Terzi işleri, biscuit yazısı, metal alet, kek tabağı / Cevap: Kalıp
470- abidas, adidas, kahverengi ayakkabı, dört resimde de adidas / Cevap: Sahte
471- Patates cipsleri, karışık kuru yemiş, kuru yiyecekler, Antep fıstığı / Cevap: Çerez

472- Üst üste taşlar, store perde, beton sütunlar, yeşil orman ağaçlar / Cevap: Dikey
473- Bulut şeklinde gülen surat, sarı gülen balon, avuç içinde gülen yüz, zıplayan insan / Cevap: Mutlu
474- Not kağıdı, yeşil mavi konuşma balonları, Nokia telefon, SOS mors alfabesindeki kodu / Cevap: Mesaj
475- Poğaça, simitler, gül böreği, ıspanaklı peynirli börek / Cevap: Susam
476- Işıklı bina otel, salata, heykel, Little Ceasars pizza kutusu / Cevap: Sezar
477- Uçakta yolcular, kıyafetler, klasik siyah araba, uçak için dolaplar / Cevap: Bagaj
478- Uzay mekiği, spor yapan kadın, kurabiye, oya işlemesi / Cevap: Mekik
479- Karda köpekler, mutfak çekmecesi, bulaşık makinası, açılır kapanır telefon / Cevap: Kızak
480- Makyaj bakımı, araba boyama, siyah doblo tipi araba, V for Vendetta / Cevap: Maske
481- Yüz maskesi yapan kadın, asfalt döken işçiler, araba motoru, yaşlı kadın tansiyon ölçtürüyor / Cevap: Bakım
482- Elektrik şeması, elektronik kart, askerler, askeri helikopter / Cevap: Devre
483- Türkiye Jokey kulübü 6’lı ganyan, sayısal loto, süperl oto, iddia / Cevap: Kupon
484- Mavi Murat 131, sarı renki eski araba, kuş, ufak kuş / Cevap: Serçe
485- Gevşen, börek, kızartılmış hamur işi, metal üçgen kolye / Cevap: Muska
486- Kırmızı karanfilli adam, kadınlar göbek atıyor, Harry Potter kitabı, Game of Thrones / Cevap: Roman
487- Yıldız şeklinde madalya, keskin nişancı dürbünü, yüzük ve kurdeleler, silah tabanca / Cevap: Nişan
488- Japon öğrenciler, siyahi çocuklar, kız takımı, milli takım / Cevap: Forma
489- Haşlanmış yumurta, atkılı bereli adam, yeşil örtü altında kadın, nohut yemeği / Cevap: Buhar
490- Eski savaş uçağı, savaş uçağı, askeri jet, füze / Cevap: Savaş
491- Lego paketi, biblo sevgili, Mickey Mouse, kukuletalı gelin ve damat  / Cevap: Düğün
492- Tren istasyonu, tramvay, lokomotif, yük treni  / Cevap: Vagon
493- Yerlerde sürünen tenisçi, bilboard reklam panosu, masa tenisi, reklam panosunda tenisçi  / Cevap: Raket
494- Kahverengi burgu makarna, omzunu temizleyen adam, tam buğday ekmek, ekmek dilimleri ve buğday  / Cevap: Kepek
495- Dalgalı saçlar, sosisli makarna, sarışın kadın, burgu makarna  / Cevap: Bukle
496- Tamirde araba, ceketin iç cebi, beyaz etek, mavi boya fırçası  / Cevap: Astar
497- Kalp ağrısı çeken adam, akciğerler, ağzına sprey ilacı sıkma, kadın ilaç alıyor  / Cevap: Astım
498- İnekler tarlada, pirinç eken adam, buğday tarlası, büyüyen tohum filizi  / Cevap: Tarım
499- Koli, sigara, makarna, hediye verme / Cevap: Paket
500- Kahverengi ayakkabı, kahve takımı, kızıl kadın, yemek kazanları  / Cevap: Bakır
501- Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Nasreddin Hoca ve eşşeği, Pinokyo, Rüştü Asyalı Keloğlan  / Cevap: Masal
502- Satranç takımı, kızma birader, satranç tahtası, satranç taşları / Cevap: Piyon
503- Akıllı saat, kemerler, triger kayışı, bisiklet pedalı / Cevap: Kayış
504- Homosapiens’in akrabaları, hayvanlar alemi ağacı, Darwin’in kuş gagaları, Homosapiens’in gelişimi / Cevap: Evrim
505- Asker isimliği, yerel süreli yayın, Ermenek gazetesi, bileklik şeklinde isimlik / Cevap: Künye
506- Resim sergisi, üç boyutlu ev çizimi, beyaz tuval kırmızı daire, duvarlarda sarı yeşil kırmızı renkler / Cevap: Sanat
507- Gülen bebek, hayvan şeklinde çikolata, bina çatısı, askeri araçlar / Cevap: Kirpi
508- Sivilce sıkan kadın, dişçi, bozulmuş domates, morarmış kadın bacağı  / Cevap: Çürük
509- Siyah bir kuş, pense ile tamir, pense aleti ile boru, filmden bir kare  / Cevap: Karga
510- Kırımızı biber salatası, dolma, yemeğe baharat öğütme, salçalı ekmek  / Cevap: Biber
511- Etrafı çevrili taş direk, grafik tablosu, tarihi bina anıt, 34 dolar yazısı  / Cevap: Sütun
512- Kadın bacak arkası kırmızı, çizgi kaslı adam, baklava dilimi vücut geliştirme, bacağını tutmuş  / Cevap: Adale
513- Çubuk elma, pasta kalıplar, külahta dondurma gibi, Türk çayı  / Cevap: Şeker
514- Puro, sigara, içki ve puro, yanan sigara  / Cevap: Duman
515- Stepne yedek lastik, futbolcular kulübede, askerler yürüyüş yapıyor, araba parçalanmış  / Cevap: Yedek
516- Kırılmış şarap bardakları, kelebek, yılbaşı çam ağacı süsü, örümcek ağı  / Cevap: Narin
517- Örgülü lambalar, duş başlığı, ince çubuk demeti, iplikler  / Cevap: Sicim
518- Yırtıcı kuş kartal gibi, AKP’li Milletvekli Mehmet Ali Şahin, Doğan marka araba, futbolcu Nuri Şahin  / Cevap: Şahin
519- Rakı masası, yemek masası, kahvaltı, yerde yemek keyfi / Cevap: Sofra
520- Baca temizliği yapan adam, içi siyah boru, PTT logosu, Sağlık Bakanlığı amblemi / Cevap: Kurum
521- Madeni paralar, küflenmiş yiyecekler, çukurlu duble yol, yıkılmış coca cola otomatı / Cevap: Bozuk
522- Metal çember, yuvarlak metaller, sahilde cam küre, rengarenk bilyalar / Cevap: Bilye
523- Buz üstünde ayı, parlak yıldız, pusula, pil / Cevap: Kutup
524- Çift egzoz, motosiklet, kamyon, arkası borulu araba / Cevap: Egzoz
525- Bir tane yanan ampul, ampul içinde soru işareti, kahve fincanı, kafa üstünde tutulan ampul / Cevap: Fikir
526- Denizde kayalar, okyanus, denizin ortasında mavi çukur, deniz balıkları / Cevap: Resif
527- Festival, renkli şekerleme, diş fırçalama, diş macunu / Cevap: Macun
528- Yonca gibi, bir çeşit tohum, pastırma, salçalı ekmek / Cevap: Çemen
529- Pizza, sucuk, sucuklu pizza, kaşar peyniri / Cevap: Dilim
530- Zenci genç, eski tüfek, eski tabanca, yön işareti / Cevap: Horoz
531- At üstünde kovboy, liseli kız öğrenciler, İskoç gayda çalıyor, ormancı / Cevap: Ekose

Emeğe saygı lütfen yazımızı çalmayın… Bulmakta zorlandığınız bir cevap olursa yorum göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz. 16 Ekim 2016 tarihindeki güncelleme ile gelen 60 yeni sorunun cevabı eklenmiştir. Böylelikle tüm Resimli Kelime Bulmaca cevapları sitemizde yer almıştır.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Brawl Stars Destansı Karakterlerin İncelemesi

Dünyada 167. sıraya kadar gelen ve Türkiye 1. liği elde etmiş olan hesabımdan edindiğim bilgileri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.