Tüm Resimli Kelime Bulmaca 4 Harfli Cevapları

Daha önceden sitemizde sizlere farklı yazılar altında Resimli Kelime Bulmaca 4 harfli cevapları vermiştik. Özellikle cep telefonundan giren kullanıcılar için bulmak biraz zor olduğu ve onlarca resim olduğu için internet paketlerini de zorlamaktaydı. Sizleri her zaman düşünen site olarak tüm cevapları “resimsiz” olarak sadece yazı ile tekrar sizlerle paylaşıyoruz.

Sponsor Reklam

Böylelikle internet paketleriniz bitmeyecek, daha hızlı açılan sayfada aramanızı yaparak Resimli Kelime Bulmaca cevaplarına hemen ulaşabileceksiniz. Bu yazıda tam 159 adet 4 harfli cevap vardır. Oyundaki tüm 4 harfli cevaplar verilmiştir. Unutmayın oyunda herkese sorular farklı sırada gelmektedir.

1- Elinde terazi olan heykel, hakim tokmağı, kırmızı kart gösteren çocuk, demir parmaklıklar / Cevap: Ceza
2- Antika araba, ev telefonu, plak çalar, lekeli gitar / Cevap: Eski
3- Ambulans, elinde saat olan adam, yeşil çıkış tabelası, hastane / Cevap: Acil
4- Parmak izi, laptoplı adam, cüzdan, eldiven / Cevap: Deri
5- Motor, kokpit, yolcu koltukları, cam / Cevap: Uçak
6- Maketler, Simpsonlar, Taş Devri, Canavarlar / Cevap: Aile
7- Sahilde araba, hata ekranı, yarış arabası, lastik tekerlek / Cevap: Mavi
8- Zürafa, televizyonda iki zürafa, pelikan, biri zayıf bir şişman iki kadın / Cevap: İnce
9- Greyder, arkeologlar, alçı gibi, iş makinası / Cevap: Kazı
10- Justin Bieber, Albert Einstein, Mona Lisa, David Beckham / Cevap: Ünlü
11- Renkli kalemler, renkli kumaşlar, çadır, renkli toplar / Cevap: Keçe
12- Asker, yaralı el, yaralı diz, şapkalı kadın / Cevap: Bere
13- Telefon ile konuşan iş adamı, masada oturan iş adamı, sırtında şişe olan kadınlar / Cevap: Kupa
14- Maket evler, hastane maketi, eski yapı / Cevap: Bina
15- Bilgisayar ekranı, arazi arabası, kamyonet, aletler / Cevap: Araç
16- Boris Yeltsin, ruj izi, forma, eller / Cevap: Leke
17- Hoparlör, antik tiyatro, derslik, hoparlör / Cevap: Amfi
18- Zeytinler, bisikletli kadın, tuzlanmış zeytinler, güzel popolu bisikletli kadın / Cevap: Sele
19- Bankamatik kartı, krupiye, yaşlı zengin adam, kartvizit / Cevap: Kart
20- Takvim, şöminede yemek pişirme, gaz ateşi, ocak / Cevap: Ocak
21- Satranç tahtası, at ve binici, at ve kadın, satranç atları / Cevap: Kare
22- Siyah beyaz fotoğrafta kadınlar, sahilde adam, sahilde kadın, yüzücü / Cevap: Mayo
23- Defter, defter, yüz bakımı yapan kadın, ansiklopedi / Cevap: Cilt
24- Alçıpan, alçı kalıbı, Nagehan Alçı (salladım), alçılı kol / Cevap: Alçı
25- Demir dökümü, basketbol potası, smaç yapan adam, demir dökümü / Cevap: Pota
26- Ayakkabılar, deniz yıldızları, sekiz top, yüzük / Cevap: Çift
27- Teneke coca colalar, ayakabı kutusu paralı t-shirt, hediye kutusu, bira kutuları / Cevap: Kutu
28- Dağ zirvesi, çantalı dağcılar, çantalı dağcı, kar kaplı dağlar / Cevap: Sırt
29- Zippo çakmak, kampçılar, yanan ocak, tüfekli avcı / Cevap: Ateş
30- İnci kolyeli kadın, kum saati, nar, kar / Cevap: Tane
31- Otel, resepsiyonist, oda, kapıcı / Cevap: Otel
32- Rakı, şarap, viski, martini / Cevap: İçki
33- Çorba, teneke tekmeleyen adam, beyaz çoraplı adam, beyaz güvercin / Cevap: Paça
34- 4 yapraklı yonca, nal, zar, uğur böceği / Cevap: Şans
35- Heykel kafası, nota kağıdı, tablo, kolsuz heykel / Cevap: Eser
36- Londra Saat Kulesi, tren istasyonu, Pierce Brosnan, Kralice Elizabeth (?) / Cevap: Saat
37- Kırmızı kolye, oda, musluk, iskambil kağıdı / Cevap: Karo
38- Aynalı masa, bakkal, büfe, büfe / Cevap: Büfe
39- Sporcu, araba tekerleği, sırt röntgeni, harddisk / Cevap: Disk
40- Taksim gezi parkı, tarlada gezen insanlar, otostopçu kadın, kırmızılı kadın / Cevap: Gezi
41- Yatak, bilardo, bilardocu, yatak örtüsü / Cevap: Pike
42- Toplu iğne, balıkçı iğnesi, aşı iğnesi, dantel / Cevap: İğne
43- Arabalı ev, tavla, İstanbul manzarası, maket ev / Cevap: Kapı
44- Bebek, kedi, köpekler, biberonlu bebek / Cevap: Mama
45- 3 top bilardo, koliler, oyuncak ayı, koli ve adam / Cevap: Bant
46- Alçı kalıbı, kırık kol, kırık bacak, alçıpan / Cevap: Alçı
47- Viyolensel, boğa, balık tutan adam, kova / Cevap: Burç
48- Para ve kep, duvar sıvası, turuncu harç makinası, para ve kep / Cevap: Harç
49- Kabe, namaz kılan adam, para veren el, cami / Cevap: Şart
50- Klozet ve lavabo, klozet ve lavabo, lavabo, klozet / Cevap: Bide
51- Bahçe, pul, ördü, maket / Cevap: Hobi
52- Araba, vale, çift vale, arabacı / Cevap: Vale
53- Ayna grubu, ayna, aynalar, ayna grubu / Cevap: Ayna
54- Rakı sofrası, siyah beyaz film, adam küvette pet ve tenekelerle, bıyıklı şapkalı adamlar / Cevap: İçki
55- Akü, gülücüklü ilaç şişesi, bardakta pipetli kola, üçgen levha / Cevap: Asit
56- Bir sürü koli kutu olan yer, su kulesi, arabaya benzin, devasa metal binalar / Cevap: Depo
57- Baş parmak açık el, masa üstünde takoz ve taşlar, takoz ve taşlar, yeşil işaret / Cevap: Okey
58- İki avucun içerisinden güneş, beyaz lamba, trafik yolu, mavi denizden güneş ışınları / Cevap: Işık
59- Kamyonet, masaüstü bilgisayar, meyve dolu kutu, çelik banka kasası / Cevap: Kasa
60- Kırmızı baret, motosiklet yarışçısı, kafasında tüy şekli olan çocuk, itfaiye ve yangın / Cevap: Kask
61- Bebek, genç kadın, yaşlı kadın, mezar taşı / Cevap: Ömür
62- çocuk ve kadın, bebek ve kadın, 3 nesil bayan, yaşlı kadına çiçek veren kadın / Cevap: Anne
63- Siyah tren, siyah çarşaflı kadın, kömür, siyah göz / Cevap: Kara
64- İnşaat vinci, 19 Mayıs şenlikleri, Piza İtalya, siyah beyaz bina fotosu / Cevap: Kule
65- Çay mangalı, Noel Baba çatıda, gemi pulu, fabrika / Cevap: Baca
66- Limon, suratını buruşturan kadın, şeker, portakal yeşil limon sarı limon / Cevap: Ekşi
67- Çift kişilik yatak, mutfak, Türkiye haritası, türbanlı kadın / Cevap: Örtü
68- Şişler ve yünler, tart, ağzı açık saçları örülü kız, kilitli tel kapı / Cevap: Örgü
69- Pembe şort, Danny DeVito ve Arnold Schwarzenegger, Brad Pitt, David Beckham /Cevap: Kısa
70- Etrafı suyla çevrili sur, futbol sahası ve top, buz hokeyi maçı, sur resmi / Cevap: Kale
71- 3 tane diş, albüm, siyah pilak, tüm dişleri gözüken ağız / Cevap: Plak
72- Dörtlü lambası, dur işareti yapan adam, sus işareti yapan kadın, göstergeler / Cevap: İkaz
73- Gazete ilanı, pembe kıyafetli işciler fabrikada, kalem ve cep telefonu içi, Sigma toplam sembolü / Cevap: Seri
74- Kanguru, hamamda masaj, sebze alışveriş torbası, altın paralar / Cevap: Kese
75- Facebook ana sayfası, kocaman bina, uzun gökdelen binalar, twitter ana sayfası / Cevap: Site
76- Dolunay, haberleşme uydusu, devasa çanak anten, dünya ve ay / Cevap: Uydu
77- Kırmızıya boyanmış adamlar, rengarenk parmaklar ve eller, rengarenk boyanmış adam, papağan /Cevap: Renk
78- Mangal, fabrika, leylekler ve yuvaları, fabrika resmi / Cevap: Baca
79- Mihail Gorbaçov, beyzbol topu, gömleğin yakasında ruj izi, şarap kadehi devrilmiş / Cevap: Leke
80- Çöp kovası kağıtla dolmuş, kolları ve ayakları gözüken adam, tabure, at yarışı / Cevap: Ayak
81- Stadyumda oda, yeşil önlüklü takım elbiseli adamlar, siyah beyaz fotoda adamlar, devasa tiyatro salonu /Cevap: Loca
82- Üzerinde kar olan dağ, belini tutan kadın, kafasını tutan kadın, üzerinde mantar bulut olan dağ /Cevap: Ağrı
83- İnşaat kaskı, kaygan zemin işareti, yol virajlı işareti, itfaiyeciler yangını söndürüyor / Cevap: Sarı
84- Ortasında fışkiye* olan alan, boş otopark, katlı otopark, bank / Cevap: Park
85- Olta ucunda solucan, mavi gözlü hayvan, top oynayan köpek, kitap kurdu / Cevap: Kurdu
86- Web sayfaları, bahçesi olan apartmanlar, yüksek binalar, bilgisayar ekranı / Cevap: Site
87- Kaldıraçta taşlar, taşınan konteyner, devasa kamyon, fil / Cevap: Ağır
88- Mouse, tabure üstünde fil, fare kapanı, yargıç tokmağı / Cevap: Fare
89- Beyaz mercedes, yayın yok ekranı, zeka oyunu, duvara çarpmış araba / Cevap: Test
90- Sınıf, kuyrukta insanlar, alfabetik dosyalar, keçeli renkli kalemler / Cevap: Sıra
91- Dağ kulübesi, İskoç araba, kucağında laptop olan seksi şey :), göl ve dağ / Cevap: Etek
92- Izgarada köfte, termometreye bakan üzgün kadın, atış poligonu, kamp alevleri / Cevap: Ateş
93- Tiyatrocu elinde kuru kafa, halk oyunları, toplar arasında çocuk, oyun konsolu / Cevap: Oyun
94- Piza kulesi, italik A harfleri, tahtadan garip bir alet, yatık kitaplık / Cevap: Eğik
95- Bira çeşitleri, dağ başında tuvalet, elde buz parçaları, benzin depo göstergesi / Cevap: Dolu
96- Kırmızı araba, koşu ayakkabısı, koşan sporcular, maraton koşan adam / Cevap: Spor
97- Kara yolu, üstsüz fotomodel, arkası dönük kadın, orman yolu / Cevap: Uzun
98- Kaya parçası, viski şişesi bardaklar, kaslı boksör, ceviz / Cevap: Sert
99- Kaytan bıyıklı Ekmeleddin İhsanoğlu, boş oda, pencereli oda, kiremitler / Cevap: Çatı
100- Piknik tüpü üzerinde lamba, hızla giden yat – gemi, büyük bir salon, kırmızı bir tüp üzerinde lamba / Cevap: Lüks
101- Bahçeli iki katlı ev, ikizkenar üçgen, siyam ikizi kızlar, dünya ticaret merkezi / Cevap: İkiz
102- Çölde tanklar, çok büyük plastik depo, siyah radyo, Tiananmen meydanında tankların önünde duran adam / Cevap: Tank
103- Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Selehattin Demirtaş, araba üstünde seçim reklamı /Cevap: Aday
104- Profesyonel fotoğraf makinesi, yuvarlak cam, yuvarlak desenli cam gibi, mavi kadın gözü / Cevap: Lens
105- Bisiklet pompalayan adam, yağmurlu Türkiye haritası, uçan balonlar, mavi gökyüzü / Cevap: Hava
106- Sırtında cam kupalar olan kadın, içkili kutlama yapan insanlar, kola içen şapkalı kadın, şişe çektiren adam / Cevap: Şişe
107- Wanted – aranıyor posteri, Volswagen Polo çekilişi, Oscar heykeli, Altın Kelebek ödülü / Cevap: Ödül
108- Aslan, tenis – raket ve top, bıyıklı eski tip adam, at / Cevap: Yele
109- Kırmızı küçük araba, kısa etek, küçük buzdolabı, cüce / Cevap: Mini
110- Diken diken saçlar, jelibon, tatlı, mavi sıvı / Cevap: Jöle
111- Beyaz elbiseli kadın, 1205 yazılı tabela, kapısı ardına kadar açık oda, lüks araba / Cevap: Açık
112- İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy, Afrika haritası, Avustralya haritası, askerler / Cevap: Kıta
113-  1+1 ve 2+2 işlemi, Türkiye Haritası, cama kimya simgeleri yazan kadın, manken üzerinde çalışan öğrenciler / Cevap: Ders
114- Uçak hangarı, geometrik şekiller, kıyı şeridi, mıknatıs N ve S harfleri oklar / Cevap: Alan
115- At ve jokey, atletizmciler, koşu bandı, kriket oyunu / Cevap: Koşu
116- Kodachrome yazank kutu, el röntgeni, hap kutusu, sinema salonu / Cevap: Film
117- Saç düzleştirici, mangal, salata tabağı, ateşte mısır / Cevap: Maşa
118- Yeşil elbiseli kadın, çay servisi, incinmiş kırılmış kol, gömlekler / Cevap: Askı
119- Yuvarlak marul, kırmızı top etrafında metal, bomba, kıvırcık marul / Cevap: Atom
120- Tepsi içinde mumlar, kuş, koç koyun, yüzük eller / Cevap: Kına
121- Golf topu, eski model araba, VV vosvagen araba, golf sahası / Cevap: Golf
122- Koç koyun, ağaca bağlı kurdeleler, kafalarında sepetler meyveler, ağaç dalında mavi çaputlar / Cevap: Adak
123-Kol saati, altın zincir, gümüş bileklik, araba teybi / Cevap: Ayar
124- Renkli kalemler, tencerede yemek, beyaz kıyafetli kadın, kurabiyeler / Cevap: Kuru
125- Timsah, metal bükme aleti, karga burnu pense, dişler arasında kalem / Cevap: Çene
126- Tablet eski duvar yazısı, saplı metal, çekiç, kırampon / Cevap: Çivi
127- Şemsiye ters yapraklar, tarlada çalışan adam traktör, tohum, 11.10.2014 yazısı / Cevap: Ekim
128- Adam asmaca, kırmızı üzüm, kilitli kapı, müze / Cevap: Asma
129- Oynayan çocuk ve kadın, 3 tane yeşil yumurta, kuş ve yavruları, kreş / Cevap: Yuva
130- Mavi şişe, kadın sakız, mağara, aslan kükrüyor / Cevap: Ağız
131- Tuğla duvar üzerinde kağıt, 10 festa cinema yazılı kağıt, duvarda renkli resimler, tahta üzerinde yazılar / Cevap: Afiş
132- Boya tüpleri, tablo, flamingo resmi, boya fırçası / Cevap: Guaj
133- Pasaport, anfide sınav olan öğrenciler, sınıf, göz kırpan elinde kimlik olan kız / Cevap: Vize
134- Resimde 3 adam gülüyor, Türk bayraklı insanlar, siyah beyaz askerler, gülen çocuk / Cevap: Alay
135- Özgürlük heykeli, Anıtkabir, Hz. İsa heykeli, heykel / Cevap: Anıt
136- Denizde güreşenler, pembe dikenli bitki, yeşil bitki, devekuşu / Cevap: Deve
137- Kırmızı kıyafetli Çinli, tahtalar, uzun tahtalar, koyun – kuzu / Cevap: Lama
138- Oyuncak karakterler, Simpson’lar, Çakmaktaşlar Taş Devri, Adam’s Family / Cevap: Aile
139- Obama araçtan inerken, garip bir hayvan, askeri araçlar, serum etrafında etiket / Cevap: Zırh
140- Pariste mehter marşı, rakı karpuz peynir, 4 tane adam Grup Yeni Türkü, yeni dünya meyvesi / Cevap: Yeni
141- Tablet, Japonca Çince, Arapça, hiyeroglif / Cevap: Yazı
142- Siyah saçlı kadın, iki kişi selamlaşıyor, gülen kadın el sıkışıyor, gülen sarışın kadın / Cevap: Toka
143- Yeşillikler içinde ev, dağın tepesinde kale, ormanların içinde şato, kilise benzeri yapı / Cevap: Şato
144- Tomar para, dolar basımı, dolar şeklinde halı üstünde bağıran adam, dolardan tuvalet kağıdı / Cevap: Rulo
145- Fidel Castro, John F. Kennedy, Winston Churchill, Che Guevera / Cevap: Puro
146- Bira bardakları, kabarmış hamur, Arı Maya, kasede yoğurt / Cevap: Maya
147- Su içinde pirinç, karlı havada yürüyen iki kişi, karlı İstiklal tramvay, boks yapan adamlar / Cevap: Lapa
148- Galatasaray formasıyla Metin Oktay, Yılmaz Güney, Aslan Kral çizgi filmi, Ayhan Işık / Cevap: Kral
149- Doğranmış et, bardakta süt, renkli katmanlar, peynir / Cevap: İnek
150- Baret, kaygan zemin işareti, yol levhaları, itfaiye yangın söndürüyor / Cevap: Sarı
151- Nasreddin Hoca eşeğe ters binmiş, Güdük Necmi ve Mahmut Hoca, imam, kocaman bir tahta ve sınıf /Cevap: Hoca
152- Yanlış konulan yol levhası, eldiven ve havlu işareti, köprü inşaatı, bilgisayar ekranı / Cevap: Hata
153- Murat araba, lokum kutusu, Kabe’de duan eden adam, beyaz kalıp sabun / Cevap: Hacı
154- Kırmızı iç çamaşırlı kadın, kına töreni, kırmızı elbise, gece lambası / Cevap: Gece
155- Kağıt kalem, şeritli kadın beli, elinde meyveler tutan kadın, ÖSYM kağıdı / Cevap: Form
156- Çekirdekli kurabiye, ten çorap, kale direği ve top, ağlarla buluşan futbol topu / Cevap: File
157- Bumerang, deve, yol şeritleri, grafik / Cevap: Eğri
158- Uzun boru tutan kadın ve adam, kot pantolon, soba, insan maketi / Cevap: Boru
159- Mangal, duman, leylekler, fabrika / Cevap: Baca

Sponsor Reklam

161-Yavru köpek, yavru kedi yemek yerken, zenci kız çocuğu, bebek mutlu / Cevap: Mama
162- Benzin pompası, koliler malzemeler, bir sürü eşya, su kulesi / Cevap: Depo
163- Beyaz ayak heykeli, kırık bacak, tavan süsleri, kaz heykelleri / Cevap: Alçı
164- Ödül kazanmış sporcu, şişe bardak çektirme, tenis ödülleri, fincan / Cevap: Kupa
165- Kadın adamı dizine yatırmış, hamile kadın, zenci kadın sırtında çocuk suda, bebeğiyle uyuyan kadın / Cevap: Anne
166- Kepçe, taş ocağı madeni, eldiven ile toprakta çalışıyor, arkeologlar / Cevap: Kazı
167- Altın zincirli zenci, Kabe, eski bir ünlü oyuncu, Londra kulesi / Cevap: Saat
168- Mobilya, salatalar, tahta kulübe, birçok yemek / Cevap: Büfe
169- Kağıt poşette alışveriş, kanguru, hamamda tellak, bozuk paralar siyah torba / Cevap: Kese
170- Beyaz yatak örtüsü, renkli kumaşlar, bilardo, bilardo oynayan kadın / Cevap: Pike
171- Şaşkın kedi, yavru gri kediler, köpek yemek yerken, köpek ve yemeği / Cevap: Mama
172- Önlerinde önlük olan takım elbiseli adamlar, stadyum odası, tiyatro salonu, kırmızı kıyafetli adamlar / Cevap: Loca
173- Ünlü oyuncular, Dallas dizisi, dünya liderleri ve Recep Tayyip Erdoğan el sallıyor, anne baba çocuklar / Cevap: Aile
174- Dağcılar zirvede, yürüyüş yapma trekking, karlı dağlar, çantalı çocuk / Cevap: Sırt
175- Kraliçe Elizabeth, konser, Diego Armando Maradona, Kim Kardashian / Cevap: Ünlü
176- Devrildi devrilecek yapı, üçgen apartman, iki ayaklı anıt, gökdelen / Cevap:Bina
177- Kahverengi iz, kahve dökülmüş, insan sırtı, temizlik / Cevap: Leke
178- Tamam işareti, Barrack Obama, kahvehane, ıstakalar / Cevap: Okey
179- Ders yada konferans, Marshall yazan siyah hoparlör, tarihi yıkıntılar, gitar konseri / Cevap: Amfi
180- Oyalı bez, kravat, broş, bal arısı / Cevap: İğne
181- Motosiklet, karlı orman, asansörde zafer işareti, gökdelen / Cevap: Ayna

16 Ekim 2016 tarihli güncelleme ile gelen 21 yeni sorunun cevabı eklenmiştir.

 

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

Brawl Stars Destansı Karakterlerin İncelemesi

Dünyada 167. sıraya kadar gelen ve Türkiye 1. liği elde etmiş olan hesabımdan edindiğim bilgileri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.