1010 İndir – 1010 Oyna

1010 bulmaca oyunları sevenler için öğrenmesi çok kolay, oynaması çok zevkli bir oyundur. En yüksek beğenme oranlarına ve 4.3 yıldız ortalamasına sahip bu oyun 80’ler kuşağını da geçmişe götürecek bir oyundur. Seviyeli ve ilerlemeli bu oyun hakkında öğrenmek istediğiniz her şey bu yazıda mevcuttur. Üstelik oyunu yazı içinde bulunan 1010 indir butonundan indirerek siz de bu rekabet dolu oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Sponsor Reklam

Tetris oyununu 80 kuşağı özellikle çok iyi bilir ama haksızlık etmeyelim Tetris 7 den 77’ye herkesin oynadığı bir oyundur. Bir zamanlar evde, işte, sokakta herkesin elinde bir tetris game pad’i vardı. Olmayanlar ise arkadaşlarıyla paylaşır en yüksek puanı kim yapacak diye yarışlar düzenlenirdi. İşte o tetris çubuklarına ve yarışlarına 1010 oyununda ulaşabilirsiniz. L şekli, uzun çubuk, kısa çubuk, 2X2 kare, ters L, büyük L,  z (n) şekli ve ters z (n) şekli bu oyunda da mevcuttur.

1010 nedir ve 1010 nasıl oynanır? Oyunun ismi 10X10 şeklinde bir kareden gelmektedir. Zaten oyun bu karenin içine gelen tetris şekillerini yerleştirmekle ilgilidir. Gelen şekilleri bir mimar edasıyla 10X10’luk karenin içine yerleştirerek, dikey ve yatay çizgiyi tamamlama ile ilgilidir. Bazen çok ters gelen şekilleri boşluk kalmayacak şekilde yerleştirmek oyunun zor kısmını oluşturmaktadır. Tıpkı tetriste olduğu gibi uzun çubuğu kullanarak 5 çizgi birden patlatarak daha çok puan alabilirsiniz.

Sponsor Reklam

Oyunda arkadaşlarınızın aldığı puanları görebilirsiniz. İşin en eğlenceli kısımlarından birisi de zaten burasıdır. Hangi seviyede kim kaç puan aldı ve kaçıncı sırada görebilirsiniz. Oyunda bir zeka oyunu olduğuna göre herkes zekasını konuşturabilir. Oyunu aşağıda bulunan butonlardan indirerek siz de 1010 oynama zevkine arkadaşlarınızla beraber ortak olabilirsiniz. Oyunun android ve ios sürümleri için ayrı ayrı indirme butonları verilmiştir.

1010! İndir (andorid)   1010! İndir (iOS)

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Buna baktınız mı?

RAID: Shadow Legends İndir – Kaydol

MMORPG denilen devasa online role yapma oyunlarını seviyorsanız, RAID Shadow Legends oyununu denemenizi öneririm. Yüzlerce …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.